2-3 napos kisnyulakhoz nyúltam hozzá és véletlen a fészküket is feldúltam, az anyjuk nem engedi őket szopni! Most mit tegyek?
Most már semmit...
Minek kellett nyúlkálni hozzájuk?
Ha érzi rajtuk a szagodat, ott fogja hagyni őket elpusztulni!
Ha megpróbálnám kézből etetni mivel és hogy etessem őket????
Kérlek válaszoljatok!!!A kérdés írója:nomoc
Gyorssegélynek jó a babatápszer, de pár nap után ettől is meghalnak- más a nyúltej összetétele, mint az embertejé.
Holnap állatpatika. nyuszik számára készült cumi VAN- én is tápláltam őket anno, éspedig ponotsan uyanazért, amiért Te.. Én sem tudtam, hogy az anyjuk idegen szaggal nem fogadja el őket többé. Tápszer is van.
Nem lesz kis meló szopiztatni, felnevelni őket, tényleg az elaltatás humánusabb, ha nem tudod vállalni ezt, illetve a további sorsuk elrendezését.
De: meg lehet csinálni.
És örülök, hogy igyekszel jóvá tenni!
Amit tehetsz: nagyobb állatkórházból kérjél tápszert nekik akár ma is- ügyelet van. Adni fognak.
Igen, nekem megmaradtak a nyuszik, de hetekig nem aludtam, szoptattam őket, amit életkoruktól függően nagyon gyakran kell. Megérte, nem akartam, hogy a saját hülyeségem miatt meghaljanak.
Kedves kérdezés nélkül Ítélkező, a nyuszi megőrzésre maradt nálunk amikor az eset történt, vemhesen, amiről nem szólt a tulaj. Ő viszont idő hiányában nem tudta vállalni az etetésüket- az elaltatás maradt volna mint megoldás, de ha már én okoztam a kárt, ezt semmiképp nem szerettem volna.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!