Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miert csinalja ezt a horcsogom...

Miert csinalja ezt a horcsogom? =[ Legyszi!

Figyelt kérdés

Megvettem egy hete egy dzsungariai torpehorcsogot.Szerintem meg nem ivarerett,egy picuri horcsogtol nagyobb, de nem akkora mint egy kifejlett.Egesz nap alszik,éjjel is csak 1-2 orat mocorog.Ha benyulok hozza, odajon a kezemhez,szaglassza.De ha megszeretnem simizni,tapizni ovatosan, "hisztizik". :D Elnezest, hogy nincs ekezet!

A valaszokat elore is koszonom. :)

2011. aug. 4. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
enni,iszik rendesen?
2011. aug. 4. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:

nekem iiis.

csak az enyém egy és fél éves.:)

de ilyenek ők..szerintem csak lusta.

de észrevettem,hogy ha én nézem alszik,de ha nem lássa senki akkor beindul(titokba meglestem,lehet szégyenlős :P)

mondjuk az enyém nem mondhatni,hogy lusta,mert egész éjjel ketrecet rág,de annyi erővel szerintem futhatna iss.-.-

ezek a höriik:):x

szerintem csak lustizik és fáradt:DD

2011. aug. 4. 21:21
 3/10 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta. Ez valami törpehörcsög cucc lehet. De egyre többet jött ki :)
2011. aug. 4. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
és ebbe most mi az érdekes? ők ilyenek. :D lustulnak. ki lehet venni, kicsit hagy szaladgáljon, azt ha megszokja akkor kérni is fogja, hogy vedd ki. simizést annyira nem szeretik. :D
2011. aug. 4. 21:31
 5/10 themaki1333 válasza:
Kézhez kell szoktatni... Simogasd meg vedd a kezedbe akkor is ha karmol vagy harapdál... majd megszokja és abba hagyja
2011. aug. 4. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Hörcsög. Az enyém szerintem 2 órát sem mozog... Bár mostanában nyalja a terrárium falát :D

Igen kézhez kell szoktatni :)

2011. aug. 4. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja jo, csak megijedtem, hogy valami gond van.:D

(betegseg stb)

Dehat lehet, hogy sima lustasag tenyleg. :) Meg meg eleg pici ugye.Amugy rendesen eszik stb.

Jo hat akkor kezbe veszem az iranyitast,es neha elkapom egy par perc szeretgetesre. :DD

2011. aug. 5. 12:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Jaaa amugy 22:02 azert nyalja mert szomjas!

Regen volt mar dzsungi horim,ezert nem is ertettem o most miert ilyen...a regi tok kezes,porgos volt. :D De ez az uj ugylatszik egy lusti fajta.Na de a regi is akkor nyalta a terrariumot nalam,mikor szomjas volt. :) ilyenkor adtam neki befottesuveg tetobe vizet..ment is inni es utana abbahagyta!

2011. aug. 5. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Höri kap inni nem itatóból hanem ilyen gyertyatartóból de szereti szokott belőle inni :D ezt általában alvás és zabálás között teszi :D
2011. aug. 5. 20:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, akkor lehet nasizik.XD
2011. aug. 8. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!