Miert csinalja ezt a horcsogom? =[ Legyszi!
Megvettem egy hete egy dzsungariai torpehorcsogot.Szerintem meg nem ivarerett,egy picuri horcsogtol nagyobb, de nem akkora mint egy kifejlett.Egesz nap alszik,éjjel is csak 1-2 orat mocorog.Ha benyulok hozza, odajon a kezemhez,szaglassza.De ha megszeretnem simizni,tapizni ovatosan, "hisztizik". :D Elnezest, hogy nincs ekezet!
A valaszokat elore is koszonom. :)
nekem iiis.
csak az enyém egy és fél éves.:)
de ilyenek ők..szerintem csak lusta.
de észrevettem,hogy ha én nézem alszik,de ha nem lássa senki akkor beindul(titokba meglestem,lehet szégyenlős :P)
mondjuk az enyém nem mondhatni,hogy lusta,mert egész éjjel ketrecet rág,de annyi erővel szerintem futhatna iss.-.-
ezek a höriik:):x
szerintem csak lustizik és fáradt:DD
Hörcsög. Az enyém szerintem 2 órát sem mozog... Bár mostanában nyalja a terrárium falát :D
Igen kézhez kell szoktatni :)
Ja jo, csak megijedtem, hogy valami gond van.:D
(betegseg stb)
Dehat lehet, hogy sima lustasag tenyleg. :) Meg meg eleg pici ugye.Amugy rendesen eszik stb.
Jo hat akkor kezbe veszem az iranyitast,es neha elkapom egy par perc szeretgetesre. :DD
Jaaa amugy 22:02 azert nyalja mert szomjas!
Regen volt mar dzsungi horim,ezert nem is ertettem o most miert ilyen...a regi tok kezes,porgos volt. :D De ez az uj ugylatszik egy lusti fajta.Na de a regi is akkor nyalta a terrariumot nalam,mikor szomjas volt. :) ilyenkor adtam neki befottesuveg tetobe vizet..ment is inni es utana abbahagyta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!