Miért csinálja ezt a nyuszim? ( többi lent )
nekem is szoktak ilyet csinálni a csincsillák, szerintem közös a problémájuk.
Néha van olyan időszak, amikor odú, rejtekhely kell nekik, ahová el tudnak bújni, mert éppen abban a fázisban vannak, amikor szaporodási időszak van.
Általában a nőstények, akik ezt csinálják, legfőképp. sőt. a fiúk csak figyelnek. legalábbis a csincsiknél ezt figyeltem meg, már 4 éven keresztül.
A te nyuszid nőstény? mert akkor ez a helyzet. De ha fiú, akkor is, lehet hogy nyulaknál megosztott a fészek kialakítása..
hát, amelyik nyuszim ezt csinálja, ő bak. tehát nem értem :(
van egy lány nyuszi is, de ő teljesen nyugodt, nem szokott rosszalkodni..
első vagyok. szerintem ösztönös dologról van szó. földi alagútrendszerek kiépítésére van programozva genetikailag.. szerintem időszakosan mindig elő fog fordulni. de beszerezhetsz nekik ilyen műanyag félköríves cső alagutat, azt szokták szeretni,mindig abba bújkálnak.
az én kis fiú csincsillám akkor szokott kaparni, ha jelezni akar hogy tisztítsam meg a ketrecet mert szerinte koszos. :) lényeg, hogy nincs baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!