Tegnap megmentettem egy csincsillát és egész este "ugatott" Nem tudom már szóval leírni. Egész este alig aludtam valamit.Mit lehetne csinálni hogy ne csinálja ezt a hülye hangot?
Megvárni még megszokja a helyét, esetleg egy társ....
Hogy menteted meg?
Egyik ismerősöm megy ki Angliába ma, és tegnap beszélgettem vele,Mondom és az állatokkal mi lesz?
Erre ő hát a malacokat már lepasszoltuk,a csincsillával nem tom mi lesz...
Mondom az szép :(
Megsajnáltam szegényt mondom ide jöhet, úgyis van annyi állatom mint a szemét...Mondom már egy csincsilla nem oszt nem szoroz.
Párt nem akarok neki venni :S
Akitől elhoztam ropival meg epres müzlivel etette,meg csincsilla táppal,és egy seprű nyél volt bent amit rágcsált.
Szereztem neki körtefa ágakat,azt olvastam az jó.
Most erre azt tudom mondani, hogy nekem a szobámba van 1 tengerimalac család. Na ha megmozdulok ujiznak de 2 hónap alatt megszoktam így már nem kelek fel rá. :) Meglehet szokni idő kérdése. :) Különben ha annyira fáradt lennél tudnál aludni. :D
Ha a f*szod ki van vele akkor vidd olyan helyre ahol se hideg se meleg nincs, hogy ne fázzon meg. Nagyon vigyázni kell a csincsillákra. :) Megszokja majd a helyet egy idő után. :) TÜRELEM!
Szia!
Csincsilla hobbi tenyésztő vagyok, ha segítségre van szükséged írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!