Mindent a nyúltartásról?
ma láttam egy állatkereskedésben nagyooooon édi kisnyuszikat (holland törpe,oroszlánfejű) és most épp akciósak ... már régóta szeretnék nyuszit
a kérdésem hogy a nyuszit berakhatnám a tengerimalacaimhoz?
vagy vegyek neki egy másik ketrecet? ja és mekkora kellene neki?
és milyen felszerelések??lehet neki tengerimalac kaját adni (olyan kimérhetős ami a fressnapfban szokott lenni iylen negy ládákban)??
ja és ha naponta 1 órát játszom vele meg monnjuk 1-2 órát kinn lehet az jó?
ja vagy innkább vegyek kettőt ? hogy ne unatkozzon?? ja meg akkor kettőnek nem kellene nagyobb ketrec?
a válaszaitokat előre is köszi !!(ha mindent leínátok a nyúltartásról , azt 1000000000x megköszönném :D)
Itt szinte mindent megtalálsz:
Üdv!!!
Én a nyulat a tengerimalachoz nem raknám be.
kell neki egy nagy ketres abben egy itató egy etetőtál és egy ki odú amibe elbújhat.
kajának elég a sima nyúltáp,répa,képoszta,krumpli,alma,fű,kutyatej,stb....
nekem mikor volt nyulam egyedüt tartottam de párban is nagyon jól elvan ha a 2 nyúl ellnekező nemű
ha gondolod akkor le is viheted pórázon sétálni ha kicsi korában rászoktatod a pórázra.
Sok szerencsát hozzá: 95001
Az első válaszoló vagyok! Amit belinkeltem, ott mindenképpen olvasgass, szinte mindent leír a nyúl tartásával kapcsolatban!
Etetéséről kicsit (még) bővebben:
Ne válassz ellenkező nemű társat neki, sőt, szerintem elsőre bőven elég egy is. Malacokhoz nem szerencsés berakni- nagy külön ketrec kell neki, és nem etetheted ugyanazzal a kajával. Nem hinném, hogy sokat ér az, hogy akciós, amikor a felszereléseire elég sokat kell költeni.
Az állatkereskedésekben sokszor beteg, túl korán elválasztott nyuszik vannak, rossz körülmények közül, szaporítóktól mennek oda szerencsétlenek - ha komolyan gondolod, akkor tenyésztőtől veszel egészségeset, akik nem csak úgy rámondják neked hogy mennyi idős, bak vagy nőstény, vagy egyáltalán tényleg olyan fajta-e aminek eredetileg akartad - az eladók a boltban ezeket megállapítani nem igen képesek, ami elég nagy szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!