Nyuszi szállítás? Nem lesz baja ezektől? (Bőv. Lent. )
Szóval az a helyzet, hogy 5 napra lemegyünk párom szüleihez, mert ők mennek nyaralni és az állataikat nekünk kell etetni stb. Ezzel nincs probléma, csak hogy a nyuszimat nem szeretném itthon hagyni,illetve nem is nagyon tudnám. Az állomás tőlünk 10percre van villamossal, és a vonatút pedig 45 perc. Nem lesz ettől baja? Van hordozója, visszük a ketrecet, meg minden egyéb dolgát, szóval ugyan úgy lenne mint itthon.
A másik problémám, hogy a szoba ahová ki tudjuk engedni majd ott, parkettás. Nálunk is van,csak nálunk van egy nagy szőnyeg és a parkettára ritkán megy rá. De nemfog nagyon csúszkálni, vagy esetleg megsérülni a parketta miatt? Az a baj hogy ott szőnyeg csak a lenti szobába van és oda meg kutya-macska van beengedve.
Az udvarra azért nem akarom kiengedni mert a kutya meg a macska oda pisil, és nem szeretném hogy a nyuszinak bármi baja legyen az esetleg pisis fűtől, vagy mástól.
Szerintetek mit tegyek?
Bocsi elég kacifántos lett és hosszú is:)
Köszönöm a normális tanácsokat előre is!:)
Nem lesz semmi gond. Amikor volt nyusszom vittem hosszabb útra is, minden okés lesz, ne aggódj.
Nekem parkettám volt, nem okozott neki gondot. Jó utat!
Nem lesz.
Am. igen felelősségteljes gazdi vagy, hogy ennyire óvod azt a kis állatot.
Mintha csak én írtam volna ezt a kérdést, én is mindent ennyire túlaggódok, és minden apróságtól óvom a nyuszimat :)
Utazástól baja nem lesz, de az enyém borzasztóan be van tojva, ha utazni kell, nagyon fél olyankor.
Baja nem lesz a parkettán, legfeljebb nem fogja rajta túl jól érezni magát. Ha tudsz, próbálj leteríteni egy lepedőt, pokrócot vagy egy töröközőt a földre, és máris egy fokkal jobb a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!