Degunknak rángógörcsrohamai vannak.6 és fél éves. Haldoklik?
Ezt ennyiből nem tudhatjuk, lehet hogy epilepsziás roham (ha deguknál is van ilyen), vagy valamilyen mérgezés.
Orvoshoz kéne vinni szegénykét.
Ő sajnos nem lett szelíd, mert a társa csúnyán megverte és a fél szemére megvakította. nem tudjuk megfogni sem. Amikor féreg elleni gyógyszert adott neki az orvos, akkor is sokkot kapott. Csak a ketrecében hagyta magát simogatni.
Meg már nagyon öreg. Most elbújik előlünk. Nem eszik, nem iszik. Olvastam, hogy kalciumhiány lehet. Adtunk neki a vizébe, de nem issza meg. Attól tartok az orvos elaltatná.
Így meg csak kínlódik.
Szegény. sztem végelgyengülésben szenved, erre utal, hogy elbújik, és nem vesz magához táplálékot.
el kellene altatnotok, ne szenvedjen szegényke. sajnálom:(
Gondoltam rá én , hogy átmeneti. Remélhetőleg. De ez a nem evés és nem ivás nagyon nem jó. Semmit sem pisil. Ki fog száradni így. Az almáját sem kéri, csak gubbaszt.
Ha szerencsénk van kibírja ezt a rossz időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!