Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miert pusztultak el az ujszulo...

Miert pusztultak el az ujszulott tengeri malackak?

Figyelt kérdés
KB egy honapja vettuk eszre h a nosteny pocakosodik, igy en ugy szamoltam (a hasa meretebol is itelve, meg eppen csak latszott h no neki) h min. 2 het fialasig, ezert nem vettem ki sajnos a him malacot:( ugy olvastam h jo a nostenynek ha vemhesen nincs egyedul.... (elozoleg is voltak malacaim, tobb fialast is vegigneztem mar) sosem bantotta a him az ujszulotteket.... sajnos nem voltunk itthon, ugy ellett most a malacunk, igy csak azt lattam mar h van egy elo kismalacka, mellette pedig ket mozdulatlan testecske:( egyik csak lapos volt, masiknak a nyaka pedig teljesen szet volt trancsirozva:( lehetseges h a nosteny is ludas ebben????? es a 3 kozul akkor miert nem bantottak azt az egyet???? anya redesen szoptat, minden ok.... nem ertem, olyan szomoru vagyok:(
2011. júl. 18. 21:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire lesz.arod az állatokat és csak a saját önző ostoba érdekeidet meg a drágalátos gyerekeid igényeit tudod nézni akkor ne tarts állatot. Kit érdekel, hogy van gyereked? Képzeld nem csak neked van. Enélkül az ostoba hülye ajnározás nélkül is fölnőtt nem egy generáció, hogy nem mindig a gyerek volt a központ. Ha ennyire a gyerek a fontos akkor menj és nyald a seggüket reggeltől estig vagy csináltass magadnak még százat amig bele nem döglesz te ostoba barom. De az állatokat hagyd békén, hagyd meg olyan emberekkel akik nem csak egy ostoba gyerekszórakoztató eszközt látnak benne. Vegyél a kölyködnek egy plüss állatot az való nektek. Nem érdekel, ha bunkó voltam le.sz.arom a véleményedet is. Az ilyen ember nem érdemel normális hangnemet, aki ennyire buta felelőtlen és nemtörődöm. Na szia
2011. nov. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!