Miert pusztultak el az ujszulott tengeri malackak?
Külön kelett volna venni.Már nincs mit tenni,tanulsz az esetből.
Állatok,kitudja mi forog a fejükben.
Lehetett akár a hím is, akár a nőstény. De nagyon veszélyes dolog fialtatni a tengerimalacot, hacsak nem vagy szakértő tenyésztő.
Nagyon fejlett utódokat szülnek és nagyon kimeríti a szervezetüket, ráadásul nagy az esély a komplikációra.
Sajnos ezt én nem tudtam régebben és így pusztult el a nőstény malackám, pedig előtte több egészséges almot is fialt.
Az utolsó alom viszont halva született és a nőstény sem élte túl.
tegnap 12:05
Oké! Bocs, nem kioktatni akartalak, csak nem tudtam, hogy ennyire tapasztalt vagy és mindenkit szoktam figyelmeztetni, nehogy úgy járjon, mint én. Nem volt még egy éves a malackám, úgyhogy nem tudom, mi történhetett. Az biztos, hogy idő előtt születtek a kicsik, még csupaszok voltak.
Mire észrevettem, az én kan malackám is elkezdte őket enni. :(
Draga "k"!
A valaszod roppant tanulsagot volt szamomra, egyedul a hangnemet nem ertem, miert voltal ilyen bunko (????) ...
Miota legutobb irtam, atgondoltam es egy olyan helyet csinaltam nekik, ahol kulon vannak, latjak egymast de el vannak valasztva, atgondoltam meg aznap, h nem fogom ujabb veszlynek kitenni a nosteny malackat, barmennyire is szeretne a 3 eves kislanyom h ujabb kismalacok szulessenek....mondom a ketrec megoldva, nyugalma van a nostenynek, a himet azonnal kivettem amint meglattam h mi tortent, annak tudataban h ket oraval elles utan barmi megtortenhet, jo elore utana olvastam,ha meltattal volna arra h elolvasod rendesen az elso irasomat, tudnad miert hagytam bent a himet a nostenynel.. 3 orat nem voltunk otthon, 2 kisgyerekem mellett picit eltorpul azert a tengeri malac, akirol amugy is ugy gondoltuk min. ket hete van meg ellesig.... gondolj errol amit akarsz.... tippelem gyereked nincs....
A malacaim fajtisztak, es nem egy alombol valok, de megmondom oszinten megnyugtattal azzal a mondattal h genetikailag hibas malac ilyen gyakran elhalalozik, jobb a lelkemnek ,mert egesz mostanaig magamat okoltam, bar nme tudtam megis miert, de magamat hibaztattam.... kosz a valaszt, azt meg h ilyen stilusban irtal.... sajnallak h ilyen negativ energiaburokban elsz..... oszinten.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!