Hogy védhetnék meg két ártatlan nyuszit?
Figyelt kérdés
A családom felfogása teljesen más mint nekem. Nekem a nyuszi egy szinten van a kutyákkal, és azokkal az állatokkal amit nem eszünk meg. Nekik viszont annyit jelent mint egy csirke.Keresztanyámék kaptak két nagyon aranyos nyuszit. Azt tervezik, hogy mind a kettőt ... hamarosan. Próbáltam lebeszélni, őket de nem hallgattak meg és kinevettek. Még 1kg-ok sincsenek. Mondtam, hogy megvenném őket, de hajthatatlanok. Otthon van egy nyuszim már több mint egy éves. Oroszlánfejű törpenyuszi, lány és imádom, ezért nem bírom tétlenül nézni, hogy mit terveznek velük. A vőlegényem is támogat de még így is kevesek vagyunk.Segítsetek, kérlek.2011. júl. 2. 01:06
31/33 anonim válasza:
Hát igen, a természetes dolgok szürnyűek.
32/33 A kérdező kommentje:
Nem sikerült megmentenem őket...:,(
2012. febr. 6. 19:18
33/33 anonim válasza:
Sajnálom :( Nagyon megmaradt bennem ez a kérdés, meg a vita (én voltam az egyik nyuszipárti válaszadó) Tedd túl magad a dolgon, sajnos gyakran történik ilyesmi. Esetleg tegyél valamit az állatokért, pl. menj ki egy menhelyre sétáltatni, segíteni, ez majd jó érzéssel tölt el, hogy ahol tudtál cselekedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!