Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy védhetnék meg két ártatla...

Hogy védhetnék meg két ártatlan nyuszit?

Figyelt kérdés
A családom felfogása teljesen más mint nekem. Nekem a nyuszi egy szinten van a kutyákkal, és azokkal az állatokkal amit nem eszünk meg. Nekik viszont annyit jelent mint egy csirke.Keresztanyámék kaptak két nagyon aranyos nyuszit. Azt tervezik, hogy mind a kettőt ... hamarosan. Próbáltam lebeszélni, őket de nem hallgattak meg és kinevettek. Még 1kg-ok sincsenek. Mondtam, hogy megvenném őket, de hajthatatlanok. Otthon van egy nyuszim már több mint egy éves. Oroszlánfejű törpenyuszi, lány és imádom, ezért nem bírom tétlenül nézni, hogy mit terveznek velük. A vőlegényem is támogat de még így is kevesek vagyunk.Segítsetek, kérlek.
2011. júl. 2. 01:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a keresztanyjáéknak "ez a kajája" - ha nem eszik meg a 2 nyulat, nem halnak éhen, van más ennivalójuk is.

Ez csak egy hülye szeszély, talán valami extrára vágynak. (?) Vigyél nekik kaviárt, vagy avokádót...

Akitől kapták, az enni adta őket egyébként??? AZ se biztos. KÉrdezd meg.

Én támogatom a kérdezőt a harcában, tuti nem hagynám én se, vagy ha megtörténne a baj, talán évekig nem szólnék keresztanyámhoz.

Nem tudom, mennyire vagytok közvetlen kapcsolatban, de csak van valami megoldás, ami mindenkinek megfelel.

2011. júl. 3. 02:06
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
ha már a disznónál tartunk nekünk volt disznónk mikor még kicsi voltam és a papáméknál laktunk és amikor hajnalban hozták ki az udvara ölni már akkor olyan hangosan sírtak mert ezt ök megérzik a csirke meg még a halála előtt csipog a nyuszi az előtt puha kis aranyos de vannak akik kis frissen kelt tojásból csinálnak levest a fiatal húsá ért ezzel a erővel ments meg minden élőlényt a földön vedd el a vadnyulat a medvétől mentsd meg a fokát a cápától stb de akkor a ragadozok mit esznek ? talán füvet....
2011. júl. 3. 17:35
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
a nyul a csirke a disznó a liba a kacsa a juh a bárány a kecske a szarvas marha a boci azért lett kitenészve mert ezt eszük (ha valamit kihagytam bocsi) mi MINDENEVŐEK Vagyunk nem pedig füvön élünk kell a hus is mert meghalnánk
2011. júl. 3. 17:41
 24/33 anonim ***** válasza:
De igen, ez a kajánk. És éhenhalnánk ha nem ennék. Ha nem is esszük meg a nyulat, akkor megeszünk valami más húst. De valamelyiket meg kell enni. Vagy a kérdezőt csak a nyulak érdeklik?
2011. júl. 3. 18:58
 25/33 anonim ***** válasza:
Igen, a kérdezőnek érthető módon különös fontossággal bírnak a nyulak, és konkrétan ez a két nyúl. Mivel minden állatot/minden nyulat nem tud megmenteni, legalább ezt a kettőt szeretné, nem értem, mit kell ezen ennyit értetlenkedni. AZ se mindegy, hogy idegenek tesznek ilyet (ölnek meg egy szerinted nem ölésre szánt állatot) vagy a saját családodban történik. MOst attól, hogy nem tud mindent megmenteni, ami él és mozog, nem elvtelen vagy logikátlan, hogy ezt a két kis állatot megpróbálja a védelmébe venni.
2011. júl. 3. 23:02
 26/33 anonim ***** válasza:
54%

ajánld fel,hogy veszel nekik annyi nyúlhúst boltban mint ahány kiló a két nyuszika,és neked adják a két nyuszit

ha még indok is kell,mondd hogy nem kell a vágással bajlódniuk,piszkolniuk,és több hús is lesz mintha ők vágnák

2011. júl. 4. 09:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Na ez az utolsó nagyon jó ötlet, ha azt nézzük, hogy konkrétan ezt a két nyuszit akarja megmenteni! Erre aztán mondani se lehet semmi ellenérvet keresztanyádék részéről (bár ha ki akarnak cseszni veled, fognak...)
2011. júl. 4. 13:17
 28/33 anonim ***** válasza:

Dehogynem lehet. Azt hogy a bolti hús egyszerűen sz*r, nincs íze.

És ha a kérdező ezt tenné akkor aztánb igazán álszent. Más nyulak megölése támogatott, csak ez a kettő nem? Amikor azok akik a boltba kerülnek, igazán szenvednek az életükben?

2011. júl. 4. 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Nézd,én együttérzek veled.Nekem is volt nyulam,de el kellett adnunk mert azt hittük allergiás vagyok rá.(pedig nem)De azért értsd meg őket is,aztán magyarázd el nekik,miért fáj neked ez!(mivel régebben küldted ezt a kérdést,kérlek mondd el mi lett a nyuszik sorsa mert engem ez érdekel!)
2011. júl. 5. 17:26
 30/33 anonim ***** válasza:
Nézd,én teljes mértékben együttérzek veled!!!Egyszer voltam a vadasparkban(lényegtelen hogy melyikben)és láttam amint a medvék,és farkasokat etetik TENGERIMALACOKKAL,és nem voltak levágva,egyben oda dobálták őket!!!!Szörnyű volt!!!!!!Otthon vigasztalásképpen,megpuszilgattam a SAJÁTOMAT.
2011. júl. 6. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!