Hogy védhetnék meg két ártatlan nyuszit?
Nem hiszem, hogy a keresztanyjáéknak "ez a kajája" - ha nem eszik meg a 2 nyulat, nem halnak éhen, van más ennivalójuk is.
Ez csak egy hülye szeszély, talán valami extrára vágynak. (?) Vigyél nekik kaviárt, vagy avokádót...
Akitől kapták, az enni adta őket egyébként??? AZ se biztos. KÉrdezd meg.
Én támogatom a kérdezőt a harcában, tuti nem hagynám én se, vagy ha megtörténne a baj, talán évekig nem szólnék keresztanyámhoz.
Nem tudom, mennyire vagytok közvetlen kapcsolatban, de csak van valami megoldás, ami mindenkinek megfelel.
ajánld fel,hogy veszel nekik annyi nyúlhúst boltban mint ahány kiló a két nyuszika,és neked adják a két nyuszit
ha még indok is kell,mondd hogy nem kell a vágással bajlódniuk,piszkolniuk,és több hús is lesz mintha ők vágnák
Dehogynem lehet. Azt hogy a bolti hús egyszerűen sz*r, nincs íze.
És ha a kérdező ezt tenné akkor aztánb igazán álszent. Más nyulak megölése támogatott, csak ez a kettő nem? Amikor azok akik a boltba kerülnek, igazán szenvednek az életükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!