Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet Vemhes A Nyulam?

Megyesi Évi kérdése:

Lehet Vemhes A Nyulam?

Figyelt kérdés
Van Két 3hetes házinyulam egy fiú egy lány na de az mind1,van egy törpe fiú nyulam 5hónapos körül van és van egy törpe lány nyuszim 6hónapos és 1-2 hete azt vettem észre hogy nagyon nagy a hasa és mindig elhuzodik a többitől nagyon sokat eszik és iszik de még nem csinál fészket meg semmi de mi lehet ez most külön raktam tegnap előtt hátha vemhes és nagyon hullik mindenhol a szőre de nem ő maga tépiki akkor ez milehet?
2011. jún. 26. 20:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na jól van, nem vitatkozon egy hormontúltengéses kislánnyal... Csinálj, amit akarsz, de aztán ne írogass ide, hogy szülés közben meghalt a nyulad, vagy széttépték egymást a közös ketrecben... Mert ugyanis ez lesz a vége. És kívánom, hogy így legyen.
2011. jún. 27. 13:16
 22/24 A kérdező kommentje:
én meg kívánom hogy ha ma kilépsz akkor üsön el egy autó vagy szülésközben haj meg a mütőn.
2011. jún. 27. 13:18
 23/24 anonim ***** válasza:
ÉN meg egy helyesírási kézikönyvet kívánok neked.
2011. jún. 27. 13:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Most Minek Mindent Nagy Kezdőbetűvel Irni? Amugy lehet vemhes, de lehet csak sokat zabál.
2011. jún. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!