Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet Vemhes A Nyulam?

Megyesi Évi kérdése:

Lehet Vemhes A Nyulam?

Figyelt kérdés
Van Két 3hetes házinyulam egy fiú egy lány na de az mind1,van egy törpe fiú nyulam 5hónapos körül van és van egy törpe lány nyuszim 6hónapos és 1-2 hete azt vettem észre hogy nagyon nagy a hasa és mindig elhuzodik a többitől nagyon sokat eszik és iszik de még nem csinál fészket meg semmi de mi lehet ez most külön raktam tegnap előtt hátha vemhes és nagyon hullik mindenhol a szőre de nem ő maga tépiki akkor ez milehet?
2011. jún. 26. 20:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy ellik én tudooom gondozni mert tenyészteni akarom azért vannak egybe .ja és szerencsétlen anyád.
2011. jún. 27. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:

Tudod gondozni, azért vannak egyben???? Te jó ég!!!! Hülyeségeket ne beszélj már!!!

Ha tudnád gondozni, akkor nem egy kölyökgyár lennél, hanem felelősségteljesen külön választanád őket! Amúgy meg elárulom, hogy a tenyésztéshez engedélyek kellenek, amit te tizenévesen nem fogsz megkapni!!!

2011. jún. 27. 12:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Végeztél egyetemet, hogy tenyészhess?

Te drágám nem tenyésztő leszel, hanem szaporító. És óriási különbség van közte.

2011. jún. 27. 12:55
 14/24 A kérdező kommentje:
én nem de a szüleim igen!
2011. jún. 27. 12:56
 15/24 A kérdező kommentje:
az ugyan az azt mondta a tenyésztő ismerősőm .csak neki több fajta van
2011. jún. 27. 12:58
 16/24 anonim ***** válasza:
A szüleid meg hülyék, ha nem veszik észre, mit csinál a gyerekük. Ha van egy kis eszük, leállítanak.
2011. jún. 27. 12:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Akkor az ismerősöd sem tenyésztő... Ezt bárki elmondhatja magáról... Megmutatta a papírjait, törzskönyveit, engedélyeit?
2011. jún. 27. 13:00
 18/24 A kérdező kommentje:
apukám azt üzeni:hogy kivagy te kis köcsög! ja és yorkikat is tenyésztünk és fogjuk a nyulakat is ehez semmi közöd nincs én csak annyit kérdeztem hogy lehet-e vemhes a nyulam!
2011. jún. 27. 13:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Én mag azt üzenem apukádnak, hogy egy tapló paraszt. Yorkikat, mi? Szerencsétlen állatok... Hol laktok? Feljelentelek titeket állatkínzásért.
2011. jún. 27. 13:03
 20/24 A kérdező kommentje:
csak hogy tud nem vagyunk parasztok :P anyád az szeriinteem és nem mondom tudod mikor leszünk ilyen hülyékk de van egy gépes ismeösöm és lenézetem honnan irsz azt csá nem tom hány éves vagy .na mindegy vissza térnék az első másodikhoz mert ők legaláb normálok.
2011. jún. 27. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!