Patkányharapást mivel lehet kezelni amivel gyorsabban gyógyul?
Speciel sokkal kevésbé gáz, mintha macska harapott volna meg. Egy ketrecben tartott patkány nem találkozik az anyatermészetből származó kórokozókkal, míg egy kijáró macska nap mint nap találkozik vad rágcsálókkal.
Egy tetanuszt nem árt kérni, de amúgy nem vészes a dolog. Fertőtlenítsd le, később kenegetheted árnika krémmel vagy valami hasonlóval, hogy gyorsabban gyógyuljon.
Igen én is így gondolom :)
Köszi a válaszokat!
"Igen gondoltam is hogy mivel házi patkány, így mi baj lehet,"
hát igen van egy patkányod de azt sem tudod, hogy milyen.
Tudod van a házi patkány és a hobbi (csuklyás) patkány.
Ha neked még így is házi patkányod van és az harapott meg akkor semmi sincs rendben, mert olyan betegséget is elkaphatsz, hogy elpatkolsz.
A "házit" tényleg úgy értettem, hogy lakásban tartom, sose volt kint szabadban vagyis nem utcáról szedtem össze vagy valami..
Amúgy mikor írtam a kérdést akkor történt előtte pár perccel, már nincs feldagadva, nem piros, meg semmi, csak az a két csík maradt meg, ami remélhetőleg hamar be fog gyógyulni, kenegetem betadinenal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!