Normális az ha egy kiskutya gyorsabban lélegzik mint az emberek?
Nem tudom normális-e ez...Lehet buta kérdés...3 hónapos kiskutyámnál vettem észre hogy elég gyorsan lélegzik akkor is ha fekszik, lustálkodik. VOlt beoltva...egyébként semmi gond vele...aktiv, van étvágya, de ha pihen is olyan gyorsan szedi a levegőt-látni oldalt a hasán...
Mi lehet a gond?
Vagy nincs is, ne ijedjek meg?
4napja van nálunk, bernáthegyi....Már tettem fel más kérdéseket is....Csak szeretnék megnyugodni hogy semmi baja, és ez normális?
Köszi!
Köszi a válaszokat....szerintem annyira fáradékony amennyire egy bernáthegyinél ez normális...:)
Ha fodlalkozunk vele, aktiv nagyon is....játszik, bolondozik, de evés után meg séta után szeret pihenni....nem venni észre hogy szapora a légzése csak ha úgy kajálás után lefekszika lábam mellé...de nem szuszog, nem kapkodja a levegőt...csak úgy odlalt látni a hasán hogy gyorsabban ver a sziv, vagy gyorsabban lélegzik-nem tudom pontosan.
Csak normális...mert soha nem volt még eddig kutyánk-lehet túl parázom....Akkor ők tényleg gyorsabban lélegeznek, gyorsabban ver a szivük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!