Merjek állateledelboltban patkányt venni?
azok kígyókajának vannak ott??? O.o
azt hittem hogy olyan mintha kisállatkereskedésben lennének, mint a tengerimalacok pl O.o
Nem tudtad??
Persze biztos veszik páran kedvencként is, de általában kígyónak veszik őket, mint az egereket.
Azért is említettem a tejfölös dobozban tartott patkánybabákat, nem nagyon törődnek velük, hiszen úgyis nem sokára megeszik őket.
Persze láttam már olyat is, ahol normális terráriumban voltak, de emberrel kapcsolatuk ott sem volt csak amíg megetették, takarították őket ami nem sok.
Ne. Az esetek 99,9%ában idegileg gyenge, betenyésztett állatot fogsz ki. soha nem lesz olyan szelíd, mintha tenyésztőtől lenne. Ők odafigyelnek a kézhez szoktatásra, a megfelelő táplálásra, az állatok jó kondíciójára, egészségére, és persze, hogy ne legyen beltenyészet. Sokkal különlegesebb színeket, mintákat is megtalálhatsz náluk.
Merre fele laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!