Hol szerezzem be a dolgokat?
Nem tudom nálatok van-e Fressnapf, de ott 2 malacnak elegendő ketrec 13000 ft (100cm hosszú). Ott igazából lehet venni tálat, itatót, házat, és kaját is venni neki. Fontos hogy C-vitaminnal dúsított tápot kapjon, és MINDIG legyen előtte széna, mert leginkább ezzel koptatja a fogát, ezeket is meg tudod ott venni. Esetleg kaját lehet neki venni kisállat boltokban is, ott malacot is szintén tudsz venni. Arra figyelj, hogy egyneműek legyenek mind a ketten, hogy ne legyen felesleges szaporulat :)
Sok sikert hozzájuk!
Helyes :)
Ketrecet nézhetsz a neten, de én is most akarok venni egy akkor ketrecet mint írtam, és nem találtam sehol akkorát. Olcsóbban nem tudom hogy lehet szerezni, max ha csinálsz magadnak :) De még ha meg is veszed, és később nincs rá már szükséged, el lehet adni :)
Olcsó ketrecet vaterán vagy expresszen találsz, használtan ugyan, de jó állapotúak szoktak lenni, a bolti ár feléért ha ügyes vagy. A többi cucc meg fressnapfból vagy a sarki állatosboltból, az már mindegy.
Tengerimalacot meg tenyésztőtől vegyél mindenképpen, mert a kereskedésekben gyakran átvágnak, fiú helyett lányt adnak vagy fordítva, ráadásul vemheset, ami sokkal előbb lett vemhes mint kellett volna... Szóval nagyon rizikós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!