Honnan szerezzem be a malackáimnak a zöldséget?
A széna és a menü + jutalomfalatok az oké.
De a zöldség?
Sajnos nincsen konyhakertem.
A multiktól félek, hogy agyonvegyszerezett a cucc. Mivel sokáig eladhatónak kell lenniük, na meg szállíthatónak.
A bio zöldséges iszonyat drága, és az sem feltétlenül bio.
A sima zöldséges a nagybaniról szerzi...hogy oda honnan kerül a zöldség...ki tudja...kb ugyanaz az érzésem ezzel kapcsolatban, mint a multi esetén.
A piac? Nem tudom, hogy "házinéniktől" merjek-e venni. Lehet, hogy azt mondja: Ó kis drág,ám egyáltalán nem vegyszerezek...de közben a papa meg vödörrel öntözi rájuk a permetlevet...
Tanácsokat várok, meg ötleteket. Előre is köszi.
Köszi az eddigi válaszokat, én különösképp a fejes saláta miatt aggódom, azt elvileg nem is lehetne adni malacoknak, mert jobban elraktározza a méreganyagokat.
De annyira imádják, hogy nem lehet tőlük megvonni. És már helyettesíteni sem tudom semmivel (max tyúkhúr, de csak tavasz és ősz), már végékóstolták az egész zöldségpalettát (kivéve a K-betűsek)
Szia!
Én a nyuszimnak a sima piacon szoktam venni a zöldséget. Fejes salátát alapból nem adok, mert abban nagyobb mennyiségben halmozódik fel a vegyszer, de kibírja, hogy nem kap salátát. Helyette kap más növények zöldjét. Én biopiacról ismerek embereket, ott el szoktam kérni a sárgarépa zöldjét, volt, hogy kaptam már egy fej salátát is stb. De répát meg társait nyugodtan vegyél a sima piacon nem lesz tőle baja
az enyéim tesco,interspar,zöldséges,sima piac ahonnan kapják
sok év alatt nem lett még bajuk
most is kapnak még ubit is,én is megeszek mindent amik ők
(sőt,mivel szabadon mozognak,sokszor jönnek ha érzik h zöldséget eszek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!