Mitől riad el a mókus?
Figyelt kérdés
Minden éjjel bejár a mókus a teraszunkra. Fasor mellett lakunk, az meg olyan szemtelenül feljár és összekakilja az egész placcot a fal tövében. Háziállatunk nincs, viszont van egy 2,5 éves lányunk, és nagyon unom már, hogy minden reggel sepregetéssel kell kezdeti, 2-3 naponta meg fertőtlenítős locsolással. Van valami természetes szer, amitől elijeszthetném innen? Nem akarom én bántani, állatbarát vagyok, csak ne járjon be.2011. jún. 20. 12:30
1/5 anonim válasza:
Mamámék kertjébe valami állat járt.Raktak ki egy napelemes lámpát ami szinte egész éjszaka világított. Azóta nem mennek oda.Nem tudom beválik-e de próbáld meg.Szólj hogy mi lett az eredmény.
2/5 A kérdező kommentje:
Szolár lámpa? Az van itthon :) hű, akkor ezt éjjel ki is próbálom, holnap írok, hogy sikerült e! Örülnék, ha már eltelne úgy éjjel, hogy reggelre nincs mindenhol kaki :S
2011. jún. 20. 12:44
3/5 anonim válasza:
Igen szolár lámpa! Sok sikert! Különben azért választották mamámék is ezt a megoldást mert nekik sincs háziállat
4/5 A kérdező kommentje:
No, a lámpa 1,5 méteres körzetébe tényleg nem mert jönni, már csak a terasz kapuig merészkedett! Hú, köszi, ez tényleg oltári jó ötlet volt, és nem került legalább semmibe, köszi, köszi! :)
2011. jún. 21. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!