Csíkos mókus + Dzsungáriai törpe höri?
Figyelt kérdés
lehet őket egy ketrecben tartani?A mókus az enyém, nagyon szelíd, mert kicsi korában kaptam és értek az állatokhoz. A törpe höri a barátomé, csak ő elköltözik külföldre és nekem ajándékozza a hörit. A hörije nagyon kedves, aranyos, nagyon szelíd ő is meg minden és mivel a két állat kb. ugyan akkor van ébren és ugyan akkor alszik el, lehet-e őket egy ketrecben tartani? (mindkettő fiú de mivel nem egy fajból származnak, nem tudom hogy lesz-e rivalizálás...)2011. júl. 26. 10:52
1/7 anonim válasza:
Már ne haragudj,de ha értessz az állatokhoz,akkor mért itt kérdezed.
Én nem tenném össze,főleg,hogy amókus nagyobb és simán megölheti.
Nekem csak egér és hörcsög oltak együtt,de csak mert a fiú hörcsög jámbor volt,a lány megölte volna az egeret.
Tegyél egy rácsot közéjük ha mindenképp össze akarod rakni ,hagyd,hogy úgy ismerkedjenek...hátha.
2/7 anonim válasza:
Ráccsal se!!!!
SEHOGY!
Tessék a különböző fajokat külön tartani.
3/7 anonim válasza:
Nem lenne előnyös, nem ugyanakkora a méretük! Ráadásul a hörcsög nem társas lény! Ráadásul fiúk!! Szerintem semmiképp,nem lenne jó vége. 2 hörcsög se nagyon írja egymást, még a lányok se nagyon. :(
4/7 anonim válasza:
13:16 miért ne tarthatná őket ráccsal
5/7 anonim válasza:
Különböző méretű és életmódú állatokat nem tartunk egy helyen.
6/7 anonim válasza:
Igaz, nem Palm, azaz "13:16" vagyok, de azért, mert rácson keresztül is simán elkaphatják egymást. (futtatásnál is el kell szeparálni őket egymástól-tapasztalat)
7/7 anonim válasza:
Igen, arra céloztam, amit az utolsó válaszoló írt. Ujjak, mancsok simán "leharapódhatnak" így, még rácson át is. Üveggel vagy sűrű ráccsal elválasztva meg stresszelik egymást, felesleges az egész. A dzsunginak nem kell olyan nagy hely, a ketrece bőven elfér egy asztalon vagy kisebb polcon, amelyik szobában elfér egy mókusketrec, ott a dzsungi helye is meglesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!