Megölik egymást, vagy ez majd elmúlik? (tengerimalac ügy)
Van 3 tengerimalacom:2 fiú ,1 lány
A fiúk eddig ketten együtt laktak és a lány külön ketrecben.
az egyik fiú fajtiszta texel a lány meg fajtiszta sheltie és egy tenyésztőtől úgy tudom, hogy ha két külön fajt pároztatunk akkor lehet h lesz keverék de lesz külön fajtsizta texel és sheltie is.Sokat tudok a t.malikról.
szóval a texelt és a csajt egy ketrecbe raktam és a másik fiú meg egyedül volt .3 hétig együtt volt a szerelmes pár, most meg a lányt vissza raktam a magánketrecbe és a texelt meg a haverjához .a lány tökéletesen elvan.:)....viszont a fiúk mennek egymás után össze-összekapnak és kocogtatják a fogukat egymásnak!!!
Összefognak rendesen verekedni vagy ez a dolog köztük lecsitul???
Köszönöm ha végig olvastad és köszönöm előre a rendes válaszokat!:)SÜRGŐS
megölni tuti nem fogják egymást
csak versengenek
nekem egyedül lakott a lánymalackám és kocogtatta ő is a fogait :)
húh egy kicsi megnyugtattál !:)
de egy kicsit le is nyugodtak...:)
köszi a váaszt!
+ ha sokat tudnál róluk, akkor tisztában lennél vele, hogy a tengerimalac maga egy FAJ. Fajtatisztának a szép küllemre szelektált és bizonyos szabályok szerint tenyésztett malacokat nevezik. Ha két külön fajt kereszteznél, akkor a tengerimalacot pl. egy mókussal kéne összehoznod. :P
Egyébként, ha nem hordoz a sheltie rexet, akkor minden kölyök sheltie lesz, akik rexet hordoznak.
Ja és igen, valószínűleg sose fognak már jól kijönni egymással a hímek. Szóval jobban teszed, ha elválasztod őket, mielőtt komolyabban egymásnak esnének.
köszönöm a válaszokat!
hát sokat tudok a tengerimalikról de erről nem:S:(
szét választottuk őket este mert nagyon vinnyogtak és verekedtek:(((((((
és csak két ketrecünk van(egy a fiúknak egy lánynak.)
Szóval ajándékba ingyen elvihető egy barna rozettás hím tengerimalac akinek a neve Dió!
kérem sűrgős!!!:(((
a fajtisztát úgy értem , hogy a tengerimalacon belül egy faj a texel sheltie,Us-teddy,lunkarya stb...
és Dió nem fajtiszta rozettás
Érzi a nőstény szagát a másik fiúcska, ezért verekszenek. És de, megölhetik egymást. Javaslat: ketrecfertőtlenítés, fürdetés... és ne tedd többet össze a lánnyal.
A tengerimalac egy FAJ. Ezen belül a texel egy FAJTA. Minden malac fajtiszta, mert malac, a texel pedig fajtatiszta.
köszönöm a válaszokat!
nos elmondom mi a helyzet:
a nem fajtatiszta malacka most egyedül van a magánketrecben.
a lányt meg a fajtatiszta fiút megint egybe raktam a közketrecbe és mivel a lány már valszeg terhes ezért nem maradhatnak sokáig együtt mert egy hónap múlva szül kb..
és ha a két fiút megint egybe rakom akkor félek hogy megölik egymást(barátnőm malaca lerágta a társa lábát).:(
szóval S.O.S. ajándékba elvihető rozzetás nem fajtatiszta kezes barna hím malac!!!!
Kérlek ne kritizáljatok hanem inkább segítsetek!!!:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!