Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha egyedül tartom a tengerimal...

Ha egyedül tartom a tengerimalacomat, az nagyon megviseli?

Figyelt kérdés
Mert van viszont nagy ketrece, naponta egy órácskára ki szoktam venni, kajája is tökéletes, vize is van C-vitaminnal, meg minden, tehát az egyetlen amiben hiányt szenvedhet, az a fajtájából való társ. Olyan is írjon lécci aki egyedül tartja, hogy hogy viseli a malackája! Köszi! :)
2011. jún. 2. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
én egyedül tartom a malacomat, már 2 éve. lehet hogy néha egyedül érzi magát, főleg mikor suliban vagyok, de ezt szokta meg. sajnos nincs lehetőségem többet tartani. én is minden nap foglalkozok vele. ma pl feküdtem az ágyon, ő a mellkasomon, egy ideig makogott, aztán ő is lefeküdt és pihentünk :) jó súlyban van. egészségileg egyáltalán nem viseli meg.
2011. jún. 2. 21:50
 2/7 anonim válasza:
szerintem semmi baj ha egyedül tartod, viszont sokat foglalkozol vele :)
2011. jún. 2. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem volt egyedül élő malackám. szegény, elég magánakvaló kis fütyi volt, már bánom, h nem vettem neki társat. sajnos elég korán el is pusztult :(

aztán pár hónapja vettem két kislány malacot. imádják egymást, folyton játszanak, kergetőznek, szóval elvannak együtt nagyon jól.

nem sokkal nagyobb macera két mali tartása, szerintem vegyél a kis kocádnak egy vele azonos nemű kis társat, hosszabb, boldogabb élete lesz.

meg nem utolsó sorban tiszta mozi esténként, amit leművelnek ezek ketten :D

2011. jún. 2. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok. ismerősömnek 2 malaca van, tény hogy nagyon jól el vannak együtt, játszanak, meg amikor az ételért versengenek :) osztálytársam egyedül tartja a malacát, és már 5 éves. szerintem az is malac függő, hogy viseli az egyedül létet. én ha akarnék se tudnék társat venni a malacomnak, mert a szüleim nem engedik.

de ahogy te gondolod. ha szeretnél mellé társat, akkor vegyél. te döntésed.

2011. jún. 2. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, nagyon sokan tartanak egyedül boldog malacokat. Szeretnek csapatosan lakni, de nem tragédia az se, ha egyedül van.
2011. jún. 2. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

fél évig nekem is egyedül volt,de olyan szomoru fejet vágott sokszor annak ellenére hogy napi több órát kivettem,hogy vettem mellé egy társat (azonos neműt,aki kiderült hogy) mégse az.Igy most 4 malackám van (2 ivartalanitott fiu,2 lány),és öröm nézni őket

nemjó neki egyedül

2011. jún. 3. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:

NE TARTSD EGYEDÜL!!!

természetben30-40 fős CSAPATOKBAN élnek egyedül naggyoooooon rosssz lessz neki...

2011. jún. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!