Ha egyedül tartom a tengerimalacomat, az nagyon megviseli?
nekem volt egyedül élő malackám. szegény, elég magánakvaló kis fütyi volt, már bánom, h nem vettem neki társat. sajnos elég korán el is pusztult :(
aztán pár hónapja vettem két kislány malacot. imádják egymást, folyton játszanak, kergetőznek, szóval elvannak együtt nagyon jól.
nem sokkal nagyobb macera két mali tartása, szerintem vegyél a kis kocádnak egy vele azonos nemű kis társat, hosszabb, boldogabb élete lesz.
meg nem utolsó sorban tiszta mozi esténként, amit leművelnek ezek ketten :D
első vagyok. ismerősömnek 2 malaca van, tény hogy nagyon jól el vannak együtt, játszanak, meg amikor az ételért versengenek :) osztálytársam egyedül tartja a malacát, és már 5 éves. szerintem az is malac függő, hogy viseli az egyedül létet. én ha akarnék se tudnék társat venni a malacomnak, mert a szüleim nem engedik.
de ahogy te gondolod. ha szeretnél mellé társat, akkor vegyél. te döntésed.
fél évig nekem is egyedül volt,de olyan szomoru fejet vágott sokszor annak ellenére hogy napi több órát kivettem,hogy vettem mellé egy társat (azonos neműt,aki kiderült hogy) mégse az.Igy most 4 malackám van (2 ivartalanitott fiu,2 lány),és öröm nézni őket
nemjó neki egyedül
NE TARTSD EGYEDÜL!!!
természetben30-40 fős CSAPATOKBAN élnek egyedül naggyoooooon rosssz lessz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!