Mi a teendő miután a kistengerimalacok megszülettek?
kiveheted,simogathatod,de ne nyomorgasd,még törékenyek nagyon,és ne sokáig vedd ki egyszerre csak pár peercre
mikor születtek? almot cseréld le 1 nappal utána
viz,széna,táp,zöldség legyen bőven,a mamának most sokat kell ennie,és a kicsik is már esznek
az itatót tedd olyan magasságba hogy a kicsik is elérjék
az apamalacot vedd el a nősténytől,mert megint wemhes lesz,az meg nm kellene
4 hét után a kicsik közül a fiúkat is ki kell venni az anyától,mert ivarérettek
irj már arról hogy az anya mellett milyen malackáid és hogy vannak? és a kicsikkel mit akarsz? és az apamalaccal mi van?
Csak két tengerimalacom van egy fiú meg egy lány.
A fiút már különraktam, mert nem tudom pontosan mikor fog szülni a lány. A kicsiket el szeretném ajándékozni, már van is egy jelöltem...
Írtátok, hogy miután megszülettek rögtön almot kell cserélni. Ahhoz ki kell venni a tengerimalacokat ( a kicsiket is). Nem lesz baj ha rögtön megfogom őket?
Még lenne pár kérdésem: Kb meddig szopnak?
Hány hetesen lehet elválasztani őket az anyjuktól?
Az apamalacok mikor lehet visszarakni az anyához?
a mi malacunk elsőre csak két kicsit szült, aztán később többet.
elsőre valószínűleg nem fog 5-6-ot.
vissza nem lenne jó tenni az apamalacot,mert megint vemhes lesz az anya,és belepusztul a sok szülésbe
ivartalanitás,nekem 6ezerért csinálták,de ez helytől függ
gemon.ro fórum,sok helynek az árai,tapasztalatai le vannak irva,de kérdezhetsz is,segitőkészek
megfoghatod a piciket,rögtön,náluk nincs olyan hogy akkor nem foglalkozik vele a mama
almot 1-2 nap után cserélj,kicsiket is kiveszed addig,dobozban vagy akárhol elvannak ahol a nagy is szokott lenni alomcserekor
4 hetes korban el kell választani őket,vagyis a fiut mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!