Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek mi hiányzik még a...

Szerintetek mi hiányzik még a hörcsögbirodalomból? [Kép lent]

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek még mit rakhatnék a hörcsögöm akváriumába?

A mókuskeréken már gondolkoztam!:)

Szerintetek jó házikónak a 2 papír guriga,vagy esetleg ruházzak be egy kerámia/fa házikóra?

Az ételnek mit vegyek?Mert aztmondják,műanyag edényt nem esélyes berakni,mivel megrágja és ugyebár a műanyag mérgező...

Szóval tudnátok még tippeket adni,miket vegyek,esetleg miket cseréljek ki mire?:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Nem ide illő válaszokat moderátornak jelentem!

2011. máj. 30. 20:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Te nálam a 2. válaszoló vagy!:) Nem te vagy jelentve!

Aki azt írta,hogy "egy tégla a sarokból".Őt jelentettem OFFért.

2011. máj. 31. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Az akváriumot felejtsd el! Egyrészt nem szellőzik, másrészt nincs emelet benne és hörcsögöknek fontos az is hogy mászhassanak! Vegyél neki egy Ferplast ketrecet csőrendszerrel felszerelve, lehet emelet is benne. Nem fog kiférni a rácson!! Legyen minél nagyobb, hogy aztán még beleférjen egy nagyobb méretű mókuskerék is. Inkább legyen nagy, mint kicsi, hogy jól érezze magát!Én wc papír gurigát nem tennék be neki, mert papírból van és megrágja.

Vágjál finom anyagú rongyokat neki takarónak. Pl. ágyneműhuzatból.

Egyedül legyen a hörcsög, nem kell neki társ!! Elég, ha te vagy neki, ha még1 lenne, komoly sérüléseket okoznának egymásnak!!

15 éve vannak hörcsögeim.

2011. máj. 31. 08:56
 13/20 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok újra.

A poén az hogy van vagy 4 forgó kerekem kihasználatlanul, de nem ezek a kis pici 6 cm-esek, hanem nagy, kb. 20 cm magasak...Ezeket azért szerettem, mert olyan nagy, hogy a kerék, és a talp találkozásánál nem tud beszorulni...szívesen adnék egyet, fogadjunk az ország másik végén vagy...murphy lenne...

2011. máj. 31. 09:01
 14/20 anonim ***** válasza:

08:56-os vagyok

Mókuskerékből a műanyag színes kerékből a nagyobbik méret a legmegfelelőbb szerintem. Van kisebb is, de a nagyobb azért jó, mert abban kényelmesen elfér. Nekem pl. a szíriai aranyhörcsögök amikor már nagyok, akkor a kis méretű nem jó nekik, mert elgörbülhet benne a hátuk, alig férnek bele és így kényelmetlen nekik a játszás, ezért célszerűbb nagy mókuskereket venni. Ráadásul ez a fajta nem zörög, nem hangos, mint a fém mókuskerék! De akkor nagy ketrec is kell neki, minimum 55 cm hosszúságú.

2011. máj. 31. 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Javaslom én is a ketrecet, nem csak azért mert jobban szellőzik, hanem azért is, mert szabadulóművészek. Az én hörim is folyton meglépett az akváriumból, és megrágott minden rághatót.
2011. máj. 31. 09:39
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor valószínűleg cserélek egy nagy ketrecre!:)

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:01

Kedves lenne tőled! Melyik megyében laksz?

Én Pest-megyében lakom!

2011. máj. 31. 13:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a terrárium. Mindenképp rakj be neki egy olyan forgó szerűséget vagy pedig valami kis játékot, meg egy fa házat. azt még rágni is tudja:) (iszonyat ari a hörid:D *-*)

rakj a tetőre valmit, hogy ne tudjon kimászni az itatón, mert az én Szotim kimászott és hol találtuk meg?? a sütőbe! szegénykém nem tudott kijönni szétkellett szerelni a sütőt :$

2011. jún. 1. 06:54
 18/20 anonim ***** válasza:
*Szotyim
2011. jún. 1. 06:55
 19/20 anonim ***** válasza:

09:29-es vagyok:

Én most még jobban átrendeztem a hörcsögöm ketrecét. Rátettem egy emeletet, lépcsőn fel tud menni: Az emeleten van neki házikója. És az emeletről jön egy csőrendszer, ilyen kanyargós az egész és ha belemegy, akkor ér a földszintre. A ketrechez erősítettem egy mókuskereket, így kevés helyet foglal és több helye van a hörinek szaladgálni. És lent van a rongya, amin alszik az egyik sarokban. Nagyon jól néz ki és szép nagy ketrec (Ferplast), csodaszép színes és minden van benne. Szerintem egy ilyenben nagyon jól érzi magát egy kisállat, ilyet vegyél neki!!

06:54-esnek:

Egy régebbi hörcsögöm nekem is a sütőbe bújt el. :) Úgy találtuk meg, hogy hallottuk, ahogy horkol! :) Ott aludt benne az egyik sarokban.

2011. jún. 1. 09:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat!:)
2011. jún. 1. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!