Szerintetek mi hiányzik még a hörcsögbirodalomból? [Kép lent]
Sziasztok!
Szerintetek még mit rakhatnék a hörcsögöm akváriumába?
A mókuskeréken már gondolkoztam!:)
Szerintetek jó házikónak a 2 papír guriga,vagy esetleg ruházzak be egy kerámia/fa házikóra?
Az ételnek mit vegyek?Mert aztmondják,műanyag edényt nem esélyes berakni,mivel megrágja és ugyebár a műanyag mérgező...
Szóval tudnátok még tippeket adni,miket vegyek,esetleg miket cseréljek ki mire?:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem ide illő válaszokat moderátornak jelentem!
Dehogy csavarodik be...a forgó kell a mozgásigény kielégítéséhez...mert aztán meg azért lesz beteg.
Ezek sivatagi állatok, szerintetek mennyi utat járnak be természetes környezetükben egy egy falat kajáért a sivatagban?
Szerintem kezdd azzal, hogy veszel egy nagyobb akváriumot, vagy ketrecet, mert ezen sajna már nem nagyon lehet mit bővíteni, ráadásul a ketrecen jobban átját a levegő, nem olyan neki, mint egy szaunában. :)
Ezután jöhet egy mókuskerék (előző hozzászóló szamárságot mondott, egy hörcsögnek KELL a kerék, hiszen a vadonban is egy éjszaka több kilómétert is lefut, ezt pedig egy ilyen kis helyen nem tudja megtenni, erre való a kerék... Kínzás hörcsögtől megvonni a kereket).
Ezekután pedig kérdező, határ a csillagos ég, érdemes neten kutakodnod, szerintem, ha Google-be beírod, hogy "hörcsögketrec" rengeteg ötletet fogsz kapni.
Sok sikert! :)
1. válaszoló : Moderátornak jelentve vagy. :)
2. válaszoló : Értem!Az itatót nem nagyon használja,bár tudja használni,de még ismerkedik vele!:)
Sok lédús gyümölcsöt kap,folyamatosan adok neki almát,uborkát,szőlőt,epert,stb. :)
3. válaszoló : Köszönöm szépen!:)Megfogadom!:)
Nem nagyon gondolkodtam 2. hörcsögön,mert mindenkitől azt tapasztalom,hogy inkább egyedüli állat,így inkább szeretnék egyet elkényeztetni. :D
4. válaszoló : Köszönöm a választ!:)
5. válasozló : A te válaszod is nagyon szépen köszönöm!:)
Azért van akváriumban,mert félek,hogy kipréselné magát a ketrecek között,vagy épp ha már nagyon sűrű lenne,akkor próbálkozna a kijutással és beakadna. :/ Akkor inkább egy nagyobb akváriumot veszek neki.Körülbelül hány litereset,tudnál mondani ?:) Mert ez 15 L-es.
Akkor egy mókuskereket mindenféleképpen veszek és beruházok egy kerámia házikóra és kerámia edényekre.
Köszönöm szépen a válaszodat és a biztatást!:)
21:00 vagyok! :)
Csak annyi, hogy nyugodtan teheted ketrecbe, amiket hörcsögöknek gyártanak eléggé szűkrácsúak, még egy dzsungi sem fér ki rajta, hidd el nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!