Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek mi hiányzik még a...

Szerintetek mi hiányzik még a hörcsögbirodalomból? [Kép lent]

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek még mit rakhatnék a hörcsögöm akváriumába?

A mókuskeréken már gondolkoztam!:)

Szerintetek jó házikónak a 2 papír guriga,vagy esetleg ruházzak be egy kerámia/fa házikóra?

Az ételnek mit vegyek?Mert aztmondják,műanyag edényt nem esélyes berakni,mivel megrágja és ugyebár a műanyag mérgező...

Szóval tudnátok még tippeket adni,miket vegyek,esetleg miket cseréljek ki mire?:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Nem ide illő válaszokat moderátornak jelentem!

2011. máj. 30. 20:47
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

[link]

A kép lemaradt. :$

2011. máj. 30. 20:48
 2/20 A kérdező kommentje:
Még mielőtt jönnétek azzal,hogy nem szabad a konvektor/radiátornál lennie,tudom,de már nincs fűtés,gondoltam oda rakhatom,mivel ott volt polc neki!:)
2011. máj. 30. 20:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
érdemes egy kerámia házra beruházni, mert a papirt, fát megrágják, lepisilik, büdös lesz. kereket ne tegyél be, legalábbis én ugy tapasztaltam, hogy becsavarodnak tőle, állandoan forgatják. a kajának is kerámia edényt javasolnék, mivel könnyű tisztitani, nem borul fel, és ugye nem tudja megrágni. nem tudom hogy a tied használja e az itatót, de ha nem , akkor felesleges, inkább sok lédús dolgot adj neki, akkor fedezi a szükségletet. ja és vigyázz ki ne mászzon az itaton.. jártam már ugy,
2011. máj. 30. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Jajj, de ari. :) Szerintem a gurigákat tedd kicsit összevisszább, úgy szórakoztatóbb. :) gondolkodtál még egy hörin?:)
2011. máj. 30. 20:54
 5/20 anonim ***** válasza:

Dehogy csavarodik be...a forgó kell a mozgásigény kielégítéséhez...mert aztán meg azért lesz beteg.

Ezek sivatagi állatok, szerintetek mennyi utat járnak be természetes környezetükben egy egy falat kajáért a sivatagban?

2011. máj. 30. 21:00
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem kezdd azzal, hogy veszel egy nagyobb akváriumot, vagy ketrecet, mert ezen sajna már nem nagyon lehet mit bővíteni, ráadásul a ketrecen jobban átját a levegő, nem olyan neki, mint egy szaunában. :)

Ezután jöhet egy mókuskerék (előző hozzászóló szamárságot mondott, egy hörcsögnek KELL a kerék, hiszen a vadonban is egy éjszaka több kilómétert is lefut, ezt pedig egy ilyen kis helyen nem tudja megtenni, erre való a kerék... Kínzás hörcsögtől megvonni a kereket).

Ezekután pedig kérdező, határ a csillagos ég, érdemes neten kutakodnod, szerintem, ha Google-be beírod, hogy "hörcsögketrec" rengeteg ötletet fogsz kapni.

Sok sikert! :)

7/20 A kérdező kommentje:

1. válaszoló : Moderátornak jelentve vagy. :)

2. válaszoló : Értem!Az itatót nem nagyon használja,bár tudja használni,de még ismerkedik vele!:)

Sok lédús gyümölcsöt kap,folyamatosan adok neki almát,uborkát,szőlőt,epert,stb. :)

3. válaszoló : Köszönöm szépen!:)Megfogadom!:)

Nem nagyon gondolkodtam 2. hörcsögön,mert mindenkitől azt tapasztalom,hogy inkább egyedüli állat,így inkább szeretnék egyet elkényeztetni. :D

8/20 A kérdező kommentje:

4. válaszoló : Köszönöm a választ!:)

5. válasozló : A te válaszod is nagyon szépen köszönöm!:)

Azért van akváriumban,mert félek,hogy kipréselné magát a ketrecek között,vagy épp ha már nagyon sűrű lenne,akkor próbálkozna a kijutással és beakadna. :/ Akkor inkább egy nagyobb akváriumot veszek neki.Körülbelül hány litereset,tudnál mondani ?:) Mert ez 15 L-es.

Akkor egy mókuskereket mindenféleképpen veszek és beruházok egy kerámia házikóra és kerámia edényekre.

Köszönöm szépen a válaszodat és a biztatást!:)

2011. máj. 30. 21:04
 9/20 anonim ***** válasza:

21:00 vagyok! :)

Csak annyi, hogy nyugodtan teheted ketrecbe, amiket hörcsögöknek gyártanak eléggé szűkrácsúak, még egy dzsungi sem fér ki rajta, hidd el nekem! :)

2011. máj. 30. 21:09
 10/20 anonim ***** válasza:
Én lettem jelentve?? Hát én a kereket azért nem ajánlottam, mert a sajátjaim is bezsongtak töle. Hirtelen lett betéve nekik, és egy hét után minden éjszaka forgatták.. volt hogy veszekedtek is érte, hárman voltAK, dzsungik.. de én joszándékbol mondom, lehet nekled nem ugy lesz.
2011. máj. 31. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!