Mi ez? Hol lehet venni?
szerintem is kutyapelus de nme kell a Fressnampfba menned elég a legközelebbi gyógyszertár. Ott mondod hogy betegek alá is szokták tenni pelust szeretnél kérni. Ugyanolyan mint a kutyapelus csak olcsóbb. Én mig a kutyám szobatiszta nem lett azt használtam semmiben sem különbözik a kutyapelustól csak árban. Jah ezt szokták kisállatok alá is,de nekem forgács volt A MALACAIM ALATT.
itt egy link a kinézete miatt, hogy a kettő ugyanaz
az első link a kutya pelus:
ez meg az emberi
erre gondolt akitől hallottad az "anyagot"?
Itt a link
utolsó vagyok különböző méretben van.
Én 70/db vettem. Max vezsel 1-t kipróbálod aztán meglátod bevállt e
A pellet tovább elég, mint a forgács (akár 10 napig is), egy réteget kell a szőnyeg alá tenni és pár naponta megnézed, hol nedves, ott is elég kicserélni.
Szaga egyáltalán nincs. A lyukacsos fürdőszobaszőnyeg átengedi a pisit, a kakit fenntartja, ami naponta lesöpörhető róla. Érdemes két fürdőszobaszőnyeget venni, a mosás miatt (ami kádban, ecetes vízzel, majd átöblítve mosható, de gépben is lehet).
Az áraknak néz utána neten, fejből nem tudom.
*nézz, elnézést...
A kutyapelus meg olyan, hogy 16os vagy 18as csomag kb 1500 Ft a Fressnapfban, napi átlag egy kell belőle, alá érdemes törülközőt hajtogatni. Mi ezt csak ivartalanítás után használtuk, hogy a malac ne érintkezzen semmiképp a vizeletével, nehogy a sebet felmarja. Szóval mindennapi használatra mondhatni alkalmatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!