Hogy szoktassam le?
Figyelt kérdés
Van egy nyulam. Minden nap ki van engedve, nyúlbiztossá tettem minden helyet, ahova csak be tud menni. Viszont van egy doboz, amibez fel tud ugrani és eléri. Legtöbbször nem is csinál semmit csak szagolgatja a dobozt, esetleg feltámaszkodik rá, de amint nem figyelek rá elkezdi szétbontani, és már az egyik oldalán egy egész nagy lyuk van, amit ha egy kicsit is tovább bont, kihullik belőle ami benne van. Játszok vele minden nap sokat, szóval nem lehet az az oka, hogy unatkozik. Van játéka, fogkoptatója, háza ahova be tud bújni, táp, víz, széna, szóval nem értem, miért csinálja. Valahogy le tudom szoktatni, hogy ne kelljen órákon át a doboz mellett ülnöm és néznem a nyulat? A dobozt átrakni/elkeríteni nem opciótegnap 10:47
1/2 anonim válasza:
"A dobozt átrakni/elkeríteni nem opció"
Nyulad van bakker, rág és rágni is fog. Neked kell elpakolni, ő nem fogja abbahagyni. Rakd el a dobozt, probléma megoldva.
2/2 anonim válasza:
Cseréld ki a dobozt.
Azt is rágni fogja, mert nyúl, ösztönösen rág, koptatja a metszőfogait, és nem annyira értelmes állat, hogy megtanulja, csak a fogkoptatót rághatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!