Hogy kell megfogni egy csincsillát? Úgy hallottam a fülénél vagy a farkánál. Ez igaz?
Dehogyis!
Egyik kezeddel megtartod a feneke alatt a másikkal pedig a mellkasánál, a két mancsa alatt.
Nekem is vannak csinjeim, ezért tudom!
Haven 23/L
Szia!
Az első válaszolónak igaza van, a kedvencként tartott csincsillát a gazdi így fogja meg, ha azt szeretnéd hogy szeressen téged, akkor azt a példát kövesd.
Azonban amit hallottál az sem hülyeség.
Az állatorvosokat arra tanítják, hogy a vad csineket, akik gazdájukat is harapják(pl: ha oltani kell) akkor EZ a biztonságos technika.
az nem igaz hogy így kéne, és hogy ez kellemes a csincsillának, de létezik ez a fogásmód.
előző vagyok, azt elfelejtettem hogy NEM a fülénél vagy a farkánál, hanem ÉS.
a fülét és a farkát egyszerre fogják meg. egyik testrésze sem bírna el akkora súlyt ha ugrálni akarna hogy csak az egyik megtartsa.
Caelestis
Köszönöm a válaszokat.
Ha megközelítem a ketrecét, morgó hangot hallat. Miért? Fél?
pontosan, ahogy mondod. :)
csak lassú mozdulatokkal közelítsd meg, és beszélj hozzá. így hamarabb megnyugszik.
egyedül van? mennyi ideje van nálad?
Caelestis
Nem értem miért vesz valaki csincsillát, ha egyszer azt se tudja, hogy hogy kell vele bánni.Még a fogását se tudja.
www.csincsilla.info
Itt minden le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!