Tüzelő vadászgörényt lehet ivartalanitni?
Figyelt kérdés
Külföldről hazajöttem és időközbe elkezdett tüzelni az a göri amit egy nőtöl vettem a neten azzal a jelszóval,hogy már ivartalanitották.Szüleimre hagytam de ők nem értenek hozzá.Most tüzel.Szeretném ivartalanitatni,de lehet-e most?Nem szeretném fedeztetni elkötött himmel se.Azt olvastam a neten ki lehet elégiteni és elmulik,de nem mulott el hiába próbáltuk.(lázmérő)Mit tegyek.Nem kell kiskölyök!4napja jöttem haza Angliából2011. ápr. 30. 15:18
1/6 anonim válasza:
istenem, az állatok a szaporodás miatt ivarzanak, tehát, ha nem fogan meg akkor tovább folytatja...
de majd elmúlik..
csórikát ha meg akarod kínozni akkor műttesd meg és nézd végig, hogy szenved a gyógyulásnál
és persze fizess jó sokat!
ha nem is foglalkozol vele, miért nem passzolod el jó helyre??????
2/6 anonim válasza:
akkor már túltüzel,menjetek azonnalorvoshoz, mert súlyos következményei lehetnek. ösztrogénmérgezést kap,amibe bele is pusztulhat.
Tehát először orvos, hogy leáálítsa a tüzelést, majd ivartalanítás.
(az olyan hülyeségeket mint ez e lázmérős dolog feleljtsd el.)
3/6 A kérdező kommentje:
kedves első jóakaró!Miért szaporitsam?miért?????nem szeertnék kölyköket mert nem szeretném szaporitani.ha azt irtam volna,hogy befedeztetem majd kaptam volna,hogy minek szaporitani.....nem szeretnék kölykökkel foglalkozni fősulin tanulok,mellette meló.Drága ittas apámtól örököltem több millios adósságot (anyu él apum csak nevelőapám).Szeretem a görim,ő bujos kis állat.Foglalkozok vele.Ha itthon vagyok nem ketrecbe van!Itt alszunk együtt,teljesen szobatiszta.Nem harap.Sétálni is szoktunk.Minden gyerek kiveszi a kezemből,sose volt baj.legjobb ha felhivok egy orvost,mert itt ugy látom értelmes válaszokat nem kapok...
2011. ápr. 30. 18:58
4/6 anonim válasza:
Szerintem értelmes választ adtam. A túltüzelés a görénynél igen súlyos lehet. És az ösztogénmérgezés tényleg halálos.Hívj fel egy orvost, mert kezelni kell.
6/6 anonim válasza:
Igazából jobb lett volna orvossal kezdeni, én legalábbis sokkal jobban bízom egy szakemberben, mint az itteni jöttment parasztokban (tisztelet a kivételnek) :) Nem értek a görényekhez egyébként, annyit tudok, hogy tüzelő állatokat nem szoktak ivartalanítani, de az ilyenekről tényleg jobb mindig a dokit kérdezni először. Esetleg élből kettőt is, ha nincs még egy bejáratott állatorvos, akiben megbízol. Egy-két telefon nem kerül sokba, és legalább biztos lehetsz benne, hogy nem amiatt lesz baja a görinek, mert hallgattál valami okostojásra, aki csak magyarázni tud, de tudása nincsen. Errefelé sajnos elég sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!