Mekkora ketrece/akváriuma van a hörcsögötöknek? (ha van akkor küldhettek képet is)
Én a hörimek ilyesmi ketrece van ,
[link] csak nem festett,és védő műanyag sarkak vannak a szélén.Nekem tökéletesen megfelel sosem rágja,csak annyi hogy kikaparja a forgácsot.. De nagyon szeret benne mászkálni, sokszor látom fejjel lefelé lógni :D(nekem vannak benne létrák amin tud az egyik szintről a másikra szaladgálni;persze műanyag)
De szerintem a lényeg az hogy legyen tere szaladgálni,legyen egy mókuskereke,elegendő alomja(forgács),és egy kisház amiben alszik(ha gondolod tehetsz bele réti szénát, ami nagyon jó neki mert jól koptatja a fogát és bekuckózva tud benne aludni. Én ennyit mondok a helyről ahol érdemes tartani én is így tartom :)
Remélem segítettem :)
És ti nem gondoljátok, hogy milyen rossz neki, hogy kilát, és nem tud kimenni? A ketrecet is azért rágja, mert onnan se tud kimenni az jó?
Miért lenne rosszabb a láda, mint a ketrec vagy az akvárium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!