Van a hörcsögötöknek étrendje?
én nem is szoktam neki minden nap enni adni, mert pár magot megeszik, a többit meg a pofazacskójában lehordja a terrárium egyik sarkába és ott tárolja. :D új gyümölcsöt/zöldséget akkor kap ha már nem elég a régi nedvességtartalma
(törpehörcsög)
Az enyémnek van :) Amikor hétvégén kitakarítom akkor teletöltöm a tálját magkeverékkel( búza, zab, köles, szotyi, zöldtakarmány) és minden este kap friss zöldséget, gyümölcsöt( alma, uborka, sárga-fehér répa, saláta, paradicsom néha banán, paprika ...) Bár most még napközben is kap a meleg miatt. És néha egy héten kap szárított banánt, amit imád és szárított kenyeret( mostanában átálltam a barna kenyérre)amit szintén imád :D
Ma meg kapott főtt krumplit és tejfölt.
Amúgy aranyhörcsög( 1,5 éves fiú), vizet nem szoktam neki adni.
Krumplit nem szabad neki adni!!!
Az én aranyhörcsögöm minden reggel kap enni. Fontos, hogy mindig nagyjából egy időben adjunk neki enni. Akkor kap mindenféle gyümölcsöt és zöldséget ami van itthon: pl.: banán, paradicsom, uborka, saláta, alma, sárgarépa, paprika, eper, egy kis sajt. Ha úgy látom, hogy kevés a magkeveréke, akkor mindig teszek azt is, de azt nem szoktam minden nap adni, mert mindig marad belőle többnyire. Vitaminos dropsot is akkor kap ha elfogy: 1 db-ot. Vizet nem igényli, a gyümölcsökből veszi fel. Már próbáltam, és nem iszik vizet. Napközben ha valami olyat főzök, akkor kap abból is egy picit: pl. tészta, száraz husi, rizs, borsó, kukorica, főtt tojás (néha), túró, egy kis palacsinta (olajat leszívom róla)...stb. 1 db háztartási kekszet minden héten 1-szer kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!