A hörcsögötöknek ketrece vagy terráriuma van?
Figyelt kérdés
Melyiket a jobb?
Nekem terráriuma van, de már 3 nap elteltével olyan büdös szokott lenni a pisitől :S
De amúgy mindig pénteken szoktam kitakarítani.
A ketrecet könnyű kitakarítani? Mert szerintem átváltok ketrecre, mert halottam hogy jobban szellőzik mint a terrárium. De az nem érdekel hogy ki dúrja a forgácsot, majd összeporszívózom vagy takarítom. :)
Köszi a válaszokat.
2011. márc. 2. 21:32
1/9 anonim válasza:
Nekem terráriumban volt mindig, és sosem volt büdös, pedig én is heti 1x takarítottam (jó ha feléhajoltam és beleszagoltam akkor lehetett érezni, de amúgy nem).
2/9 gfero válasza:
nálam ketrecbe van és még 1 hét után se érzel semmi szagot meg jobban kedvelem is a ketrecet mivelhogy tud mászni a rácson meg mindenféle akrobatikus mutatványokat mutat be
4/9 anonim válasza:
én azért nem szeretem a ketrecet, mert nekem mikor abban voltak, ugye felmásztak a ketrec tetejére, egyikük olyan szerencsétlenül Vihettem dokihoz, bekötötte a kis lábát, meg kapott fájdalom csillapító injekciót! Azóta egy nagy terráriumban bandáznak:)
22N
5/9 anonim válasza:
ezt jól megírtam:D
Szóval olyan szerencsétlenül esett, hogy a fából készült házikójukra pottyant, és eltört a lába
6/9 anonim válasza:
Az enyém ketrecben van, jól érzi magát benne. Tényleg nagyon aranyos, ahogy tornázik a rácsokon. Szaga sincs, én is hetente takarítom. Azért vagyok híve inkább a ketrecnek, mert nyáron nincs benne annyira meleg és állítólag a ketrecben tartott kisállatok barátságosabbak. Bár erről nem tudok többet, mert még nem volt terráriumban tartott állatom.
8/9 anonim válasza:
Tenyésztő vagyok, nálam mind a kettő van, bár a ketrecemben még vannak csövek is. Ha neked nem jön be a terra, válaszd a ketrecet. ennyi
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, szerintem ketrecet fogok venni neki.
2011. márc. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!