Az baj lenne ha most terráriuma van a törpehörcsögömnek és kicserélném ketrecre?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek baj lenne ha ketrecre váltanék? Őrülne neki? Vagy fura lenne neki, mert már megszokta a terráriumot? Vagy ez mind1?
És mutatnak nekem valaki ketrecet? Ahol be is van rendezve, meg minden?
Link?
Köszi. :)
2011. márc. 2. 07:18
1/5 anonim válasza:
teljesen tökmindegy neki hogy most kicseréled e vagy sem, nem fogja összetörni a kis lelkét... ketrecet jobban szeretik szerintem mert tudnak rajta mászni, de akkor készülj felhogy este ugy fogja rágni mint az örült és eléggé nagy hangja van...
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
Hát szerintem úgyse fogom hallani ha rágja, mert a másik szobámba van, és nem ott ahol alszok :)
a kép nagyon jó :9 tetszik az a ketrec, ilyen jó ketreceket hol lehet venni? szegeden?
2011. márc. 2. 12:59
4/5 anonim válasza:
Akármelyik Fressnapfba besétálsz, és egy csomó hörcsögpalotát fogsz találni, jó drágán persze.
Tutira nem fogja zavarni a váltás, még örülni is fog a változatosságnak.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, köszi. :) veszek neki ketrecet, mert az jobb, mint a terrárium.
2011. márc. 4. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!