Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek az jó ha valaki...

Szerintetek az jó ha valaki monndjuk a kigyójának vagy esetleg a pókjánalk vagy valamilyen állatjának hörcsögöt vagy valami egeret ad?

Figyelt kérdés
nem szeretem azokat akik a pókjainak vagy ykigygyóinak egeret.hörit ad!ráadásul azokat a cukkermukker állatokat hogy lehet azoknak a csúf állatoknak odaadni??fúúj!ti szerintetek ez jó(tudom hogy a pókokat meg a kigyokat is eteteni kell,de mért pont hörcsöggel vagy valami egérrel) ??
2011. ápr. 5. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert természetes táplálékuk? A természetben is ugyanúgy megeszik a kisebb emlősöket is, ez van... Mi miért esszük meg a cuki kismalacokat, meg a cuki kiskacsákat? Mert kaja, ez van... :D Fogadd el.
2011. ápr. 5. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad különbséget tenni két állat között, cukkermukker-csúf alapon... Eléggé éretlen gondolkodásra vall.

Ezek az állatok rágcsálókat esznek, nincs mese.

Annyiban viszont igazad van, hogy ha lehet, ne élve adják oda, mert az fölösleges erőfitogtatás, élvezkedés, amit én is megvetek. Persze van, ami nem eszi meg, csak az élő eleséget, ott nincs mit tenni.

2011. ápr. 5. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy kígyó túl sok mindent tudna kezdeni mondjuk egy paradicsommal. Varangyot se rakhatsz be neki, pedig az nem annyira "cukkermukker" mivel védett. Azért kell azt adni nekik, mert azt eszik meg.
2011. ápr. 5. 21:16
 4/7 anonim válasza:
Szerintem a kígyó egy gyönyörű állat, a hörcsög pedig pont csúf... Szal ízlés kérdése. Amugy nem bántásból kérdezem, de hány éves fiú/lány vagy?
2011. ápr. 5. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyik állatot sem tartom csúfnak, nincs bajom se kígyókkal se hörcsögfélékkel, de én sem értem néha a kígyósokat. Igen, ilyeneket eszik, de azért azt nem tartom normálisnak hogy teljesen nyugisan vígan bedobnak nekik egy élő hörcsögöt és végignézik hogy megeszi. Ez szörnyű látvány, egy érző lény halála, a kígyósokat ez meg sem hatja, ez semmiképp nem normális, és észre is venni a kígyótartókon hogy általában felsőbbrendűnek érzik magukat mert ők ilyen hű de "kemények". Na engem ez zavar egyedül, remélem érthető.
2011. ápr. 6. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a "cukkermukker" nagyon nem kellett volna, lejáratod magad vele.

Amúgy meg ez van, csak ezt eszik meg. Én sem szeretem, nem tartanék kígyót emiatt, pedig nagyon szép állatoknak tartom őket.

Minden lénynek meg van, hogy mit kell ennie. Az oroszlán meg levadássza a cukkermukker zebrát és akkor mi van? Ennie neki is kell, még ha a vadászat brutálisnak is tűnhet.

A vakond meg csúszómászokat eszik, az meg undorító, de el kell fogadni.

2011. ápr. 6. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
én ezt mind értem,és köszönöm a válaszokat!jó lehet hog ynem kellet volna a cukkermukker de már mind1!és elhiszem hogy valakinek a mondjuk a hörcsög nagyon ronda vagy nem teccik neki és a kigyó meg igen!de azért az már tényleg rossz lenne végignézni ,hogy egy kigyótartó csakiigy nagy természetességel bedob egy kigyónak nagy örömmel egy kis rágcsálót!nade mind1!ez van ,el kell fogadnom,tudom!
2011. ápr. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!