Abbahagyja a rágást?
Figyelt kérdés
A hörcsögöm eddig terráriumban élt, ma tettük át ketrecbe, de rágja a rácsot. Csak azért rágja a ketrecet, mert kíváncsi? Abba fogja hagyni? Mennyi idő után?
Kezesebbé válhat, ha ketrecbe tartom?
2011. ápr. 4. 19:56
1/11 anonim válasza:
Nem fogja abba hagyni az én hörcsögöm is amióta ketrecbe tartottam mindig rágta! Vegyél neki fogkoptatót akkorkevesebbet fogja rágni a ketrecet! Kezesebbé nem fog válni ugyan olyan marad!
2/11 A kérdező kommentje:
Van fogkoptatója, eddig is volt, de nem használta...
2011. ápr. 4. 20:04
3/11 anonim válasza:
Akkor a rács jobban tetszik neki :) Ha nagyon zavar akkor cseréld le akváriumra de lehet, hogy azért mert az enyém nem szokott le róla a tied leszokhat róla várj pár hetet! Szétrágni úgy nem tudja, hogy elszökjön!
4/11 anonim válasza:
Ja és a rácsot azért is rághatja ha unatkozik!
5/11 A kérdező kommentje:
Van bent neki kerék, guriga meg ami kell... De attól félek, sebes lesz a szája, ha sokat rágja.
2011. ápr. 4. 20:15
6/11 Platypus válasza:
Legfeljebb a te idegeid lesznek rojtosak tőle egy idő után. Általában kényszerviselkedés, mert unatkozik az állat. Ha felfedezi a ketrecben rejlő lehetőségeket, akkor leszokhat a későbbiekben róla. Alapvetően sokkal jobb a ketrec, mert tud a rácsokon is mászkálni. Kezesebb nem lesz tőle, ahhoz az kell hogy te foglalkozz vele minden nap.
7/11 A kérdező kommentje:
A kezességet úgy értem, hogy nem fél annyira tőle, mert nem felülről lát egy hatalmas nagy izét, ami csak közeledik hozzá.
2011. ápr. 4. 20:25
8/11 anonim válasza:
A ketrec rácsa jó mulatság, és mindenképpen rágni fogja, idővel majd kevesebbszer. Idegesítő, de ketrec akkor is sokkal jobb, mint a terrárium. Milyen fogkoptatója van? Az én hörim sem rágta soha az övét, ezért mostanában kukoricakeményítő rágójátékot szoktam neki venni, azt imádja.
9/11 anonim válasza:
Mi hörink sose rágja a ketrecet, csak a wcpapírgurigákat és egyebeket szokta miszlikbe cincálni. De az legalább halk, csak ilyen tépegetés/szakítás hang hallatszik időnként. Adj neki egy csomót, hadd szórakozzon vele.
10/11 anonim válasza:
Lehet, hogy van bent neki minden de mindent ki akar próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!