Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit érdemes a nyuszi alá...

Mit érdemes a nyuszi alá tenni? És a wc-jébe?

Figyelt kérdés

Mondták többen, hogy a wc-jébe érdemes fapelletet tenni...

A ketrec többi részére forgácsot? Vagy hogy van ez?

(Macskaalmot úgy tudom, nem szabad a wc-jébe)

2011. ápr. 4. 14:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
vagy elég, ha csak a wc-be teszek valamit, és a többi részre nem is kell?
2011. ápr. 4. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
WC-be fapellet vagy forgács. Azért nem szabad mást, mert a nyuszi mindent megkóstol, és a többi veszélyes rá.
2011. ápr. 4. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:

A forgacs nem jo WCbe, nem a legidealisabb. A fapellett valt be nekem is, de vannak, akik macskaalmot hasznalnak.

A ketibe nem kell semmi.

Nezz szet itt nyulastemaban

[link]

2011. ápr. 4. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a forgács a WC-be? Nálunk az van.
2011. ápr. 4. 14:29
 5/12 A kérdező kommentje:
és ha nem teszek semmit a ketrec többi részébe, nem fog fázni télen? családi ház, pince sincs alattunk, elég hűvös a padló télen. vagy vegyek neki majd nyusziágyat?
2011. ápr. 4. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
A ketrecbe forgácsot, ha szereti, de a legtöbb nyuszi inkább a műanyagon szeret feküdni, a wc-be fapelletet, vagy macskaalmot (én szórok rá forgácsot, nehogy beleegyen, és nem is szokott). Sima forgácsot nem érdemes, nem szívja el a szagokat. Ha félsz, hogy megfázik az állatka, megpróbálhatod a nyusziágyat, ha a nyuszid nem rág úgy, mint mondjuk az enyém. Az én kis gombócom egy hét alatt szétszedné az ágyacskáját.
2011. ápr. 4. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:

A forgacs, ahogy mar mas is irta, azert nem a legidealisabb, mert egyreszt a szagokat nem rejti el, plusz a nedvszivo kepessege sem annyira jo.

Sokan vannak, amugy, akik keverik... ezt is azt is tesznek be, de szerintem (az en tapasztalatom) felesleges. Nekem amugy a pellett azert valt be a legjobban, mert a szagot sem hagy, termeszetes alapanyagu es sokaig is birja.

Attol meg nem kell felned, hogy felfazik. A nyulnak bundaja van, es telire meg nagyobb bundat noveszt. Igazabol ok inkabb a hidegebbet kedvelik (nem a fagyokat, de a huvosebb napokat), nem ugy, mint mi emberek. Arra figyelj, hogy ne tedd radiator melle, mert akkor hogutat kaphat.

Ha esetleg attol felsz megis, hogy felfazik, akkor vegyel neki (vagy barkacsolj) egy teraszt neki. Amugyis szeretnek magasbol szemlelodni. Igy nem kozvetlenul a keti aljan fekudne, hanem a teraszan. Az enyimnek is van, es nagyon szereti. Mi fabol eszkabaltuk neki. RAjta is lehet, meg ala is bujhat. Keszen is lehet venni. Muanyag es a ketire lehet erositeni.

2011. ápr. 4. 17:37
 8/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

az a helyzet, hogy olyan helye lesz a ketrecnek, hogy nem lesz messze a radiátortól, de a ketrec és a radiátor között van egy szekrényes akvárium. az eléggé megvédi a fűtéstől szerintetek?

2011. ápr. 4. 17:41
 9/12 A kérdező kommentje:
ja, és még egy kérdés: lehet kifejezetten nyuszi wc-t kapni, vagy csak simán valami tálkát kinevezek wc-nek?
2011. ápr. 4. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem, hogy miért nem jó a forgács. Eszembe sem jutott volna, hogy a szag miatt, én mindennap kitakarítom a wc-jét, így nincs szaga, de elfogadom a véleményeteket.
2011. ápr. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!