Miért nem iszik a nyuszim?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete kaptam egy fehér kis nyuszit, de nem akar inni ilyen felfüggesztett itatóból, csak kis tányérból, de abba meg belelép és kiborítja. Hogy tudnám megtanítani, hogy igyon?2011. márc. 24. 22:22
1/7 anonim válasza:
A kisnyulak lábon keresztül veszik fel a vizet. Ezért lép a tányérba.
2/7 anonim válasza:
Tedd oda a szája elé naponta többször picit a szájába is teheted, hogy érezze hogy abból víz jön.És vedd ki a tálkáját.Ráfog jönni, hogy kell belőle inni.
3/7 anonim válasza:
Én elvettem tőle a kistálját, akkor szaglászni kezdett körbe-körbe, és megtalálta a felfüggesztett golyós itatót. Ösztön. :) Pedig a születési helyén ő is tálból ivott. Próbáld meg te is elvenni tőle, de azért figyelj oda, ne hagyd víz nélkül órákig!
4/7 anonim válasza:
A mi nyuszink sem akart inni az itatóból, és aggódtam, hogy nem is fogja megtanulni. A petrezselyem a kedvence, ezért dugtam egy kis darabot az itató golyója mögé, így amikor elvette, érezte, hogy víz van benne. Ezt megcsináltuk egy párszor, aztán elvettük tőle a tálat. Majdnem 1 napig nem ivott, de aztán rákényszerült, rájött, hogy nem kapja vissza a tálat.
Olvastam olyat is, hogy valaki almával kenegette be az itató száját, vagy más gyümölccsel, amit szeret a nyuszi.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm gyors válaszokat, de most éppen benyúlni nem nagyon tudok hozzá, mert valami rohama volt szerintem. Hátára feküdt remegett szemeit becsukta, a száját meg kinyitotta és a hátára feküdt, majd eljátszotta, h halott, és nemsokára rá meg felkelt, de azóta hozzáérni sem lehet mert megint elkezd remegni és csak ül a sarokba befelé nézve.. :((
2011. márc. 25. 17:07
6/7 anonim válasza:
Jajistenem, szegény. Epilepsziás rohama lehetett? Nem hiszem, hogy eljátszotta, hogy halott, inkább elájulhatott, vagy izombénulása lehetett, nem?
Itt tudsz érdeklődni, itt sok hozzáértő nyulas van: [link]
7/7 anonim válasza:
talán mert nem szomjas? igyá má ha nem vagy szomjas jó??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!