Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek még, hogy ne...

Mit tegyek még, hogy ne féljen ennyire? :S

Figyelt kérdés
Csütörtökön vettem a tengerimalacom mellé egy másik malit(lányok) a jelenlétemben nem mer enni, se inni csak ha nem látom. Nem is ad ki hangokat, és mindig beszalad a házába.A másik malacom már ilyenkor rég barátságos volt.Mit tegyek?
2011. márc. 20. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
simogasd,és adj neki időt,nem csak téged kell megszoknia,hanem a másik malackát is
2011. márc. 20. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm válaszod.:)
2011. márc. 20. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ehseg a legjobb szelidito. Csak aztan nehogy halalraeheztesd.
2011. márc. 20. 23:49
 4/6 A kérdező kommentje:
De sokszor hallom, hogy a másik malacom rezgő hangot ad ki, ami elvileg arra utal, hogy ideges.És az új malackém felé adja ki, nemhogy segítene neki beilleszkedni. :( Olyan irigy.
2011. márc. 21. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged, tedd őket külön egy kicsit, mondjuk két ketrecbe úgy, hogy át tudjanak nézni meg szagolni egymáshoz. Lehet, hogy kicsit sok stressz ez az új malacnak.
2011. márc. 23. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Esténként néha csináltam, mert olyan nagy hanggal voltak, és a régebbi malacot raktam át terráriumba és kimászott belőle a kis hülye:D De már nem hangoskodnak, csak fél.
2011. márc. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!