Nem tudodm feldolgozni. ti hogy csináltátok?
malackám (a testvéremé) meghalt és a testvérem a halála reggelén sírt ketőt aztán oda ment anyuhoz és azt mondta: kaphatok új malacot? olyan szívtelen ! meg azért is sírok mert az enyém nem eszik és egy hete csak a sarokban ül és hintázik , előre hátra előre hátra előre hátra....
és megígértem a a testvérem malacának valamit amit nem tartottam be ! és most már nem tudom megcsinálni! és még a tavasz , a meleget sem lát hatta utoljára!
"és megígértem a a testvérem malacának valamit amit nem tartottam be"
-.- hány éves vagy??
Túlzásba ne ess.. szét húztad az oldalt is kajla..
Tarts macskát vagy kutyát,jobb mint egy tengeri malac.
Én is vesztettem el már malackát, kétszer is - ennek már 10 éve, és engem is megviselt a dolog, sokat gondolok rájuk ma is.
Ha rosszul van a malacod - a leírtak alapján betegnek tűnik- akkor vigyétek el orvoshoz.
Egy helyesen tartott tengerimalac 8 évig is él, ami elég sok idő, ezalatt ugyanannyira az ember szívéhez nőhetnek mint egy kutya vagy macska.
Próbáld minél boldogabbá, egészségesebbé tenni az állatot aki veled él/fog élni a jövőben, így arra gondolsz majd, hogy megszépíthetted az életét, és ha meghal, jó életet hagyott maga mögött, elégedett volt.
Akik a kérdésen nevettek- vagy az én hozzászólásomon most- azok lehetnének megértőbbek is. Bizonyára lesz még néhány ennél negatívabb élménye a kérdezőnek (mint mindenki másnak) az életben, de egy ilyen kicsi állat is az ember szívéhez tud nőni annyira, hogy elsirassa és rosszul érezze magát, tudunk szeretni és ettől vagyunk emberek.
Egyszer meg fognak halni a szüleid is. Egyszer meg fog halni a feleséged is (majd, majd) stb.
Akkor mit fogsz csinálni? Ahogy az előző válaszolók is mondták, lesz ennél sokkal nagyobb pofon az életedben!
A te malacodat vidd el orvoshoz, ha egy hete nem eszik, és "hintázik", akkor már nem sokáig fog élni, és ezt komolyan mondom. De nyilván ha érdekelt volna, akkor már elvittétek volna az állatorvoshoz.
Most le lehet pontozni, de gyereknek ezért nem szabad állatot tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!