Hogy tudnám feldolgozni, hogy az egereimnek már nincs túl sok hátra?
Teljesen megértelek:) Sajnos nekünk végig kellett nézni, ahogy a tengerimalacunk végighaldokolta az éjszakát. (aznap rengetegszer lerohangáltunk vele az orvoshoz, ott van mellettünk, de félrekezelte, és utána nem volt hajlandó elaltatni:( )
Azt tudom csak mondani, hogy arra gondolj, (nem tudom, hogy hiszel-e a reinkarnációban, a karmában) hogy teljesítette a feladatát, a lelke újabb tapasztalatokat szerzett, fejlődött, és ebben te segítettél neki/nekik, szép,boldog életet biztosítottál nekik, és most már jobb helyen lesznek. Elég nehéz ezt így, én is tudom, de azért ez szokott néha segíteni:)
Szia!
Énis megértelek,nekem is volt már ilyen.
Én azt javaslom,hogy próbálj meg nem arra gondolni,hogy öreget és így meg úgy,hanem használd ki még azt a kis időt,ami még hátravan:)
Legyél velük sokat,foglalkozz velük,ne úgy menjenek el,hogy az utolsó időket,amik még mosolyogva is telhetnének,átsírod.
Ráérsz őket gyászolni,ha már meghaltak.
Hiszen miért siratod őket,lehet,hogy még nagyon-nagyon sok ideig boldogítanak,használd ki,ne sírj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!