Miért rágják a nyuszik a ketrecet?
Szerintem csak unatkozik.
De ha nincs fogkoptatója, rakj be neki!
Bár az enyém most rászokott arra, hogy reggel is kap egy kis félmaroknyi tápot, mert addig ágaskodik a ketrecnél, és próbálja kipréselni a fejét, hogy muszáj adnom neki. És ezt ő is tudja. :D
De ha csak unalomból is, az a legfontosabb, hogy ne reagálj rá! Mert ha reagálsz, akkor rájön, hogy ha rágja a ketrecet, te foglalkozol vele= nem unatkozik! Szóval hagy figyelmen kívül. Tudom hogy idegesítő, de nagy eséllyel le fog róla szokni.
megértem ha ki akar szabadúlni, de ha éjszaka 1kor vagy 2kor becsukom öket, s hajnal 4kor rágja a ketrecet, akkor nem természetes hehehe föleg nem hétvégén, amikor az egyetlen esély hogy kialudjam magam. van valami izé bent nekik, úgy néz ki mint a gipsz darab, de nem az, rágcsálni való, de azt nem akarják..
mondták már hogy takarjam le öket, de az sem segit.
lehet kapni fogkoptatókat, többféle ízesítésben is, nem egy nagy kiadás és sokáig tart, illetve mértékkel lehet neki betenni szárazkenyeret is + széna is fogkoptató:)
nekem is rágja ketrecet, de cs ált aztuán h rászólok h ne rángassa, akk áttér erre a csendesebb verzióra:) am kb 3,5hónapos a nyszim, de már nem szokta csinálni, cs rögtön aztuán, ha visszatesszük, v ha látja-hallja, h zörgök a kajáscuccaival és várja a kaját:)
az én nyuszim egész nap kinnt van, este mielőtt lefekszünk neki is pizsiosztás, amíg le nem takarjuk ő is tépi a rácsot, idegbeteg módjára:D, nagy takarót rakj a ketire, ami rásimul teljesen... enyém reggel 9-10ig csendben van :P
Én 100%-ban biztos vagyok benne, hogy azért csinálja a sajátom, mert ki akar jönni... vagy csak nem tetszik neki a ketrec, bezártság érzete van :D csinált már olyat is, hogy a helyére ment, becsuktuk, elkezdte tépni a rácsot, kinyitottuk, és lefeküdt a nyitott ketibe :))
Hidd el, hogy unatkozik ;)
Ne reagálj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!