Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Honnan lehet észrevenni, ha...

Honnan lehet észrevenni, ha egy törpehörcsög terhes?

Figyelt kérdés
És általában meddig terhesek? előre is köszönöm a válaszokat
2011. febr. 17. 13:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amúgy vemhes a hörcsögöd?
2011. febr. 20. 12:44
 22/26 A kérdező kommentje:
nem, még nem.
2011. febr. 20. 17:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Vanny!

Én is tenyésztettem már őket és nagyon imádom csak olyan rossz megválni tőlük.

A kérdésem a következő!

Most 5 van, 2 lány és 3 fiú. A fiúk egy terráriumba vannak az 25 literes. Az egyik lány 22 literesbe van a másik 21. Igazából így tudtam megoldani. Tudom nem a legjobb és kicsi a hely nekik de 4. terráriumot már nem tudok hova tenni. Szerinted vegyek egy 43 literest? Vagy tenyészthetem a kissebbe is? Köszönöm ha válaszolsz. Szilvi

2011. febr. 22. 21:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ha nem megoldható több terrárium, és ha ilyen sokan vannak, vegyél egy nagyobbat. A hörikék nagyon területvédőek, és hogy így agyba vannak zárva, verekedésig fajulhat+felesleges szaporulatokig. Én mindegyiküknek külön terrát javasolok, de mivel írtad hogy nem megolható, akkor inkább nagyobba. Tenyészteni akkor jó, ha minden körülmény megfelel e pici állatoknak IS.
2011. febr. 23. 17:00
 25/26 anonim válasza:
mire észrevennéd addigra megszül:)
2011. febr. 23. 20:44
 26/26 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 24. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!