Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörcsög ehet-e banánt?

Törpehörcsög ehet-e banánt?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán tiltott gyümölcs/zöldség az étlapján?
2011. okt. 6. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Ehet, nagyon szereti.

Szerintem adhatsz neki mindent, amit nem szeret, úgyse eszi meg. Annyit tudok biztosra, hogy vajat ne adj neki (elpusztul tőle), a tejföltől meg 2 napig megy a hasa.

2011. okt. 6. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
én meg szoktam szárítani a banánt, nagyon szeretik. a höri nem ehet krumplit meg erőspaprikát, amúgy minden mást igen, a narancsot is nagyon szeretik az enyémeim. :)
2011. okt. 6. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
És nem ragad bele a pofazacskójába?
2011. okt. 7. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem teszi bele.
2011. okt. 7. 14:58
 5/10 anonim válasza:
A hörcsögnek készített magkeverék megfelel igényeinek. Emellett adjunk neki zöldséget és gyümölcsöt. Kedvencei a sárgarépa, kígyóuborka, saláta, paradicsom, és a paprika. Ne adjunk neki déligyümölcsöket, erős paprikát, hagymát és krumplit keményítőtartalma miatt. Fogkoptatásra legjobb a száraz kenyér, ami akár egy hónapig is kitart. :)
2011. nov. 8. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ehet banánt, legalábbis az enyéimnek még nem mertem adni, mert úgy voltam vele, hogy nem kockáztatok. DE azt biztosan tudom, hogy K betűvel kezdődő gyümit és zöldséget nem kaphat (körte, karalábé, krumpli), viszont kukoricát ehet.
2011. dec. 2. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon szereti a körtét, semmi baja nincs tőle. A feketeretektől és a karalábétól viszont nagyon büdöset pisil, azt nem adok neki többet. :D
2011. dec. 2. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
nem ehet banánt! meg semmi k- betüvel kezdödöt!
2012. ápr. 9. 18:27
 9/10 anonim válasza:

Már megbocsássatok de szerintem nagyon nagy hülyeség az hogy "nem ehet K betűs gyümölcsöt és zöldséget". Szerintem orbitálisan nagy hülyeség meg az is hogy nem ehet déligyümölcsöt. Én adtam neki narancsot banánt, mandarint is és semmi baja nincs. Ugyanolyan boldog mint volt.

Max krumplit ne egyen meg csípősebb zöldségeket.

Ezen kívül én bármit el tudok képzelni ami a hörcsögök etetése határainak belülre esik.

2015. márc. 13. 16:39
 10/10 Hablyk válasza:
Én úgy tudom, hogy krumplit és vajat TILOS adni neki, mert attól elpusztulhat ės a tejföltől NEM megy a hasa, hanem attól is elpusztulhat. Szerintem banánt se érdemes neki adni, nem tudom, hgy mennyire veszélyes, de sosem árt az óvatosság. Szóval én egyáltalán nem ajánlom, hogy adj neki.
2016. dec. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!