Honnan lehet észrevenni, ha egy törpehörcsög terhes?
Sztem pocakos lesz, de sztem jobb lenne ha a moderátorok áttennék a kérdésed az állatok kategóriába, ott sztem több hasznos választ kapnál.
(Azt hiszem azzal, h kiírtam, h MODERÁTOR, így megjelenik majd nekik a kérdés, és akkor gondolom átteszik majd) :)
Vemhességi idő: 18-21nap, és 3 hetes koruk után el kell választani az anyjától. Ha nem vagy tenyésztő, ne szaporíts! Jóindulatból mondom!
Amúgy, a sikeres párzás után egy héttel már látszani fog hogy pocakos, egyre nyugodtabb lesz.
Én ezeket nem kitalálom, tapasztalatból beszélek(tenyésztő vagyok).
oké.köszi. és azt megkérdezhetem, h mért kell elválasztani őket 3 hetes koruktól.
(am az apa bántja majd őket?)
Szia!
Nekem voltak kis dzsungijaim, és egy idő után valóban kidobja őket az alomból. De azt úgyis látni fogod, hogy állandóan rámar szegény kölykökre, persze nem erősen, csak hogy menjen odébb. :-)
És úgy veszed észre hogy vemhes, hogy elkezd dagadni, a hátsó fele egyre nagyobb és nagyobb lesz, majd egyszer csak megszül.
Mindenesetre a kishörikhez ne nyúlj hozzá egy hétig legalább, nehogy bántsa őket utána.
Sok sikert! Nagyon édesek a dzsungi babák! :-))
Azért szükséges a 3.héten elválasztani, mert a kisfiúk befedezhetik a mamát, és a beltenyészetből jó nem sül ki...
És akkor sem érdemes pároztatni a fiú és lány hörit, ha kereskedésből vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!