Várhelyi Sándor kérdése:
Adtam a hörcsögömnek pillecukrot. Lesz baja? Adhatok neki szőlőcukrot?
Figyelt kérdés
Remélem nem lesz baja,mert ha ő nincs az életem üres lesz...így is nemrég vesztettem el a kiskutyám....azért adtam neki pillecukrot ,mert kaparászott amikor ettem...és a szőlőcukornál is....2011. febr. 16. 19:16
21/23 anonim válasza:
Tinker Bellnek van igaza! Nem tudom mit kell felháborodni ilyen hülyeségeken, hogy ÚRISTEN MIT ADTÁL A HÖRCSÖGNEK ENNI?? Úristen!! Nem mérget adott neki, és biztos nem tömi vele minden nap! Ahogy egy kutyának lehet adni kis mennyiségben édességet (van kifejezetten kutyacsoki) pl, úgy a macskának, a papagájnak, és a hörcsögnek is! Ha megdöglik, nem attól a pár falat csokitól fog megdögleni! EGÉSZ NYUGODTAN ETETHETED ilyen dolgokkal, mint a ropi, csoki, sajt, chips, keksz, stb. Csak tényleg mindig keveset adj neki belőlük, mert különben matt lesz a szőre. 11 éve vannak hörcsögeim, és mindegyik megérte a 3 évet! Lényeg a VÁLTOZATOS táplálás, és megfelelő mozgás biztosítása.
22/23 anonim válasza:
Én adtam a hörcsögnek kekszet meg csokit is. Nem egy zsákkal!!! Semmi baja nem lett. Amúgy rendes hörikaját kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!