Várhelyi Sándor kérdése:
Adtam a hörcsögömnek pillecukrot. Lesz baja? Adhatok neki szőlőcukrot?
Figyelt kérdés
Remélem nem lesz baja,mert ha ő nincs az életem üres lesz...így is nemrég vesztettem el a kiskutyám....azért adtam neki pillecukrot ,mert kaparászott amikor ettem...és a szőlőcukornál is....2011. febr. 16. 19:16
1/23 A kérdező kommentje:
SÜRGŐS........
2011. febr. 16. 19:19
2/23 anonim válasza:
ha már itt feltetted a kérdést, te is érzed, hogy nem helyes amit tettél. Gondolom nem adtál neki sokat, szerintem nem lesz baja, de többet ne adj neki ilyeneket, nem szabad!!
3/23 Tinker Bell válasza:
Én is mindig adtam neki édességet. Az enyémnek nem volt semmi baja tőlük. Az a lényeg, hogy olyat ne adj, ami puffasztja.
4/23 A kérdező kommentje:
mi puffasztja?
2011. febr. 16. 19:24
5/23 Tinker Bell válasza:
Most olvastam a cikket. Szezámmagos ropit én is adtam neki, azt imádta. Sec perc alatt betömte a kis képébe.
=o)
6/23 anonim válasza:
Tinker Bell nagyon nagy butaságot írt!!!! örülj neki, hogy nem lett semmi baja a höriknek!:S miért kell tömni szegénykéket minden baromággal, "mer' olyan cuki, ahogy rágcsálja a chipset!" jajj
8/23 anonim válasza:
Neki való kajával etesd, ne azzal, amit Te eszel...
9/23 Tinker Bell válasza:
Ropit írtam, de nem számít! A hörim végkimerültségben pusztult el több mint két évesen, soha semmi baja nem volt! Te mennyi olyan kaját eszel ami nem egészséges? Csak olyan kajákat eszik az ember is!
10/23 anonim válasza:
Tinker Bell!
Te ezt komolyan írtad?? Ekkora butaságokat lééégyszi ne!!!
Igen az ember eszik sok egészségtelen kaját. De az embernek ezerszer erősebb a szíve pl., mint egy hörinek! Sérülékeny kis lények, és a szívük is gyenge!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!