Hogyan tanítsam be a tengerimalacomat?
Konkrétabban? Mire szeretnéd megtanítani? megszelíditeni szeretnéd? Mert ugyebár a cocik mindig is félősek voltak illetve lesznek is,de ezen enyhíteni lehet
szerintem számtalan olyan oldal van ahol megtudod nézni, még a különböző hangokat is és a jelentését. Google a barátod. Szerintem a leglényegesebb az hogy sokat törődj vele,jó persze ne nyúzd őt egész nap,de naponta többször is kiveheted és letehetnéd a földre hagy szaladgáljon,ha kiveszed ált mindig adj valami kis nasit és simogasd az öledbe, csak mindig lassú és óvatos érintéssel érj hozzá/hozzájuk. ha már legalább fél éve nálad vannak a malacok akkor már beférkőzhetsz a kicsi lelkükbe és taníthatod is őket de olyan kis buták hogy konkrétabban nem lehet őket tanítani
Szia!Első sorban szoktasd magadhoz pl.:1:Etetésnél a kezedből adj neki egy keveset dene az egészet az etetés végén.
2:Tedd be a kezedet a tárolóedénybe tőle távol és várd hogy odamenjen de folyamatosan hívd. (minden parancsnak ugyanaz legyen aszövege pl.:gyere idéből ne legyen hozzám)
3:Vedd az öledbe de csak ha tűri. Szépen óvatosan közeledj.Ne emeld magasra soha.Ha kiveszed űlj le vele a földre és úgy játsz vele.Engedd magába is hagy mászkáljon de csak óvatosan mert hajlamos elszökni bármien ragaszkodó.És ha meg akarod fogni ne szorísd sarokba.
4:Akkor ha jó idő van feltétlen vidd ki a szabadba ne félj elmenni nem fog nincs olyan gyors hogy ne érd utól de ha követted az utasításaimat hívásra visszajön.
UTÓIRAT:Legyél nagyon türelmes adj neki játékokat akár egy fadarabot is remélem tudtam segíteni helo.
1. Nem
2. Köszönöm
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!