Milyen kis kedvencet ajánlatok? Többi lent!
Sziasztok!
Házi kedvencet keresek, ti mit ajánlotok? Eddig táncoló japán egérkéim voltak. Nagyon tetszik a degu, a csincsilla ill. Dzsungáriai törpehörcsög. Olyan állatkát szeretnék ami mutatja a gazdija felé a szeretetét. Szívesen meghallgatnám tapasztalatitokat, észrevételeiteket, tanácsaitokat!
Előre is köszönöm!
Ne más figyelmetlensége miatt utáld a macskát. Az lett volna csoda, ha feltálalják elé az egereket, és ő nem eszi meg.
Szerintem a törpe hörivel próbálkozz, könnyebb a tisztán tartása is a kisebb ketrec a kevesebb bogyó és pisi miatt is. Ugyanakkor nagyon aranyosak a kis pofazacskójukkal. Egyedüli hátránya, hogy rövid életű.
Abban biztos vagy, hogy a szomszéd cicája volt a bűnös?
Különösen, ha addig az még a lakásból sem volt kiengedve, akkor hogy tudott éppen hozzátok átmenni, és megenni az egérkéket? Láttad is, vagy pedig a szülők adták be neked ezt a történetet? Senki nem ellenzi a családban a kis kedvencek tartását? Mert ha igen, akkor jobb, ha nem próbálkozol újabbakat beszerezni.
Vadászgörény A kutya és a macska keveréke. Van olyan értelmes mint egy kutya (ha nem is jön lábhoz minden esetben) de van olyan sunyi mint egy macska. Ki kell érdemelni a szeretét.
Vadászgörény törvény:
1. Amit megszereztem az az enyém!
2. Amit megszereztem,de elvettél az még mindig az enyém csak kölcsön adtam!
3.Mindent megnézek,ha tetszik ha nem.
4. Ha nincs lebetonozva és elfér a "dugi" helyemen akkor oda is viszem!
Most is épp itt dünnyögnek a lábamnál....nekem 3-om van.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm h írtál! Gondolkoztam a vadászgörényen, de én azt hallottam h megszöknek és harapnak! Környezetemben senkinek nem volt vadászgörije, igazából nem tudok róluk sokat! Gondolom kis korban kell őket megvenni.
Nekem sem volt soha az életben vadászgörényem,de a párom örökbe fogadott nekem (de rendes)3-at is egyszerre. Ketten 4 év, egy pedig 5 év körüli.Páromnak régen volt görénye...sokat mesélt róla.Itt csak a Bandita csípked...ő iylen magának való figura, de nem kifejezett harapásnak hívnám,mert akkor állítólag már nem lenne ujjam :) Ettől függetlenül haláli pofák. Én mint nagy kutya fun 3 görénnyel...:) Mindhárom szobatiszta, csak BAndita szokott bosszúból oda szarni a szőnyegre, ha akpott kokit azért,mert megfogta a nadrág száram...
A kis filmjüket itt megnézheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!