Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsög vagy tengerimalac?

Hörcsög vagy tengerimalac?

Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnék egy kis szőrmókot, de mivel panellakásba költöztem, így a "nagyobbakat" nem kínoznám. Még soha nem volt semmilyen rágcsálóm - csak kutya, macska, papagáj maradt vidéken, így nem tudom, hogy melyik lenne a jobb választás számomra. A lényeg: a lakásban saját szobám van, de nagyon kicsi, emellett van még benne tévé, számítógép is (ez már kizáró tényező?). Kéthetente járok haza, úgyhogy 1,5-2 napot egyedül kellene kibírnia ilyenkor. Takarítás, etetés nem lenne gond. Ja, és csak egy állatkára gondoltam, mert szaporulatot már nem tudnék gondozni, de úgy hallottam, hogy az azonos neműek nincsenek túl nagy barátságban egymással. Meg persze vannak az önös érdekeim: tutujgatás, gügyögés, játékok... Na és persze azt sem tudom, hogy milyen hangosak, a szomszéd szobában lévő barátnőmet nem-e akasszák ki éjjel? Melyik lenne a jobb vagy inkább ne is tartsak? Előre is köszi a válaszokat!
2009. jan. 27. 22:34
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Van viszont ha egy jobb minőségű kereket választunk nem hangos legalábbis nálunk nem az ( bocsi ez lemaradt az előző válaszból)
2024. júl. 4. 10:54
 22/22 anonim válasza:
Az én egyik hörcsögömnél volt olyan hogy elaludt a hasamon miközben tévét néztem 😊
2024. júl. 4. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!