Mit csináljak ha a hörcsögöm mindig ki szökik de ha rakok valamit az akvárium tetejére félek hogy alatta nem fogg levegőt kapni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 20:15
1/9 anonim válasza:
hogy szökik ki? kiugrik a házáról? akkor azt rakd középre.
2/9 anonim válasza:
az osztályfőnökömnek olyan volt hogy egy vékony alumínium lapon lyukak voltak szabályosan sorba mindenhol és egy piros szigszalaggal volt körbe leragasztva és középen egy kis nehezék volt hogy ne tudja fellökni remélem segítettem :)
3/9 anonim válasza:
kisebb lyukú hálóból hajlíts a tetejére fedelet, arra tegyél néhány nehezebb dolgot, én kisebb könyveket használtam. Kapott elég levegőt de elég nehéz volt, hogy ne emelje fel. Vagy ha megengedheted magadnak, vegyél magasabb terráriumot neki, vagy ne tegyél be neki magas dolgokat. :D
4/9 Platypus válasza:
Ha van rá pénzed, vegyél ketrecet. A hörid is jobban fogja szeretni.
5/9 anonim válasza:
Nekem volt egy ketrecem, anno törpehörcsögöt tartottam benne, de a jelenlegi pandahörcsögömnek az kicsi, így ő egy akváriumban van, a ketrecet pedig szétszedtem és az egyik oldallapját, illetve a tetejét,amin az ajtó van,rátettem az akvárium tetejére, és az egyik oldalon lesúlyoztam egy nagy könyvvel. Szerintem akármilyen fém hálót/rácsot/drótfonatot használhatsz, a lényeg,hogy fémből legyen, mert azt nem tudja szétrágni, illetve ne férjen át a hézagokon.
6/9 anonim válasza:
Én egereknél rövidebb távon azt csináltam, hogy a terrárium két végére tettem két nagy, nehéz könyvet. Csak középen volt rés köztük, amin elég levegő jutott be nekik, de a résnél sehogsem tudtak felkapaszkodni az üvegre, mert nem volt honnan (az itató a szélen volt felakasztva, az etető, kerék, ház szintén a könvek alá voltak behúzva), így nem tudtak kimászni.
7/9 anonim válasza:
Vegyél neki emeletes ketrecet, abban jobban érzi magát a höri. Ha még csőrendszere is van meg mókuskereke, akkor pedig nem fog akarni kimászni, és ketrecből meg nem is tudna!
8/9 anonim válasza:
nekem is mindig kiszökött a törpehörim. egyszer bemászott a sütőbe :$
raktam rá lyukacsos falapot és azóta még egyszer sem szökött meg.
9/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem egy tálca van ki jukazgatva és az van rá téve akór ezek szerint az is jó
2010. dec. 29. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!